Hónapok óta vívódom, írjak vagy ne írjak Neked, de rájöttem, hogy nekem már nem elég ez a távkapcsolat, mert tudom, hogy minket egymásnak teremtett a Teremtő, együtt kell élnünk életünk végéig. Ezért most írok.
1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Vallomás
Stílus: Túlfűtött
Célcsoport: Blogger szerelmed
2. Felhasználási javaslat
Lurker vagy, aki csak olvas, de nem kommunikál. Azonban hónapokkal ezelőtt rábukkantál egy blogra, ami zseniális, az írója pedig maga a Tökéletes Férfi, legalábbis a posztjai alapján. Szép lassan lebontottad magadban a gátlásokat, és elhatároztad, hogy megteszed az első lépést virtuális szerelmed felé.
Ez a levél neked készült: gátlástalan, de nem tolakodó; szókimondó, de nem agresszív; egyszóval minden férfi álma.
3. A levél
Drága <kedvenc bloggered>,
 
Régóta olvasom nagyszerű blogodat, a böngészőmön te vagy beállítva kezdőlapnak, és minden reggel veled kelek, még a testmeleg ágyból – pisilés előtt – nézem meg, hogy posztoltál-e.
Beléd szerettem.
Hónapok óta vívódom, írjak vagy ne írjak Neked, de rájöttem, hogy nekem már nem elég ez a távkapcsolat, mert tudom, hogy minket egymásnak teremtett a Teremtő, együtt kell élnünk életünk végéig. Ezért most írok.
Te még nem ismersz, hiszen kommentelni nem szoktam nálad, a Facebook rajongói oldaladhoz nem csatlakoztam, csak figyeltelek távolról, de azt nagyon. Most bepótolok mindent, de privátin, nem akarok versenyezni a blogodon nyilvánosan a rajongóid hadaival.
Ez vagyok én: <fénykép rólad, lehetőleg évekkel ezelőtt készült, amikor még jól néztél ki>.
És ez vagyok én: vidám, szertelen, boldogságra vágyó, kedves kis cukorfalat, akinek egyetlen vágya Te vagy, meg az, hogy Én legyek a Te egyetlen Vágyad. Kicsit romantikus, kicsit modern, kicsit érett, kicsit éretlen, szóval olyan, akit élete végéig sem tud megunni egy Igazi Férfi.
Tudom, hogy Te Igazi Férfi vagy, mert blogodon keresztül látom a legbensőbb gondolataidat is. Kellesz nekem.
Az első randevúnkat már pontosan megterveztem, igenlő válaszod után küldöm a részleteket.
 
Csók,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Hülyét csinálsz magadból, ha elküldöd ezt a levelet, de választottad se egy zseni, csak számodra. Szép pár lesztek, akár még egy közös romantikus blog is összejön. Olvasó nélkül, természetesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr172188228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.08.06. 12:00:44

Egyszer hirtelen kialakuló intellektuális vonzalmat éreztem egy általam frissen felfedezett blog írója iránt, már azon gondolkodtam, hogy nekem ő az igazi, aztán néhány posztot elolvasva rájöttem, hogy sajnos nő az illető. Nagy csalódás volt ez nekem, pedig már épp egy hasonló levelet fogalmaztam.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.06. 12:50:29

@entropic:

Értelmiségi vagy, túlgondolod a dolgokat. Rögtön küldeni kellett volna a levelet, mielőtt még kiderül ez az egyébként manapság már elhanyagolható tény. Vagy csak lassan fogalmazol levelet, ebben az esetben legközelebb azonnal küldd el ezt!

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.08.06. 14:25:12

@Levéltáros: természetesen elmentettem ezt a levelet és adandó alkalommal föl fogom használni. Ismét bebizonyosodott a Levéltár hasznossága, mert én semmiképp sem tudnék egy ilyen levelet kellően hamar megírni, mielőtt még elillan a friss rajongásom. :D

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.06. 20:00:37

@entropic:

Mások szolgálata a mindenünk. Komoly kapcsolat esetén kizárólag minőségi levéllel érdemes kezdeni a kapcsolatot :)

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.08.06. 20:24:38

@Levéltáros: lehetne egy levél komolytalan kapcsolat esetére is. (Ha eddig nem volt még. Ha volt már, elnézést, hogy elkerülte a figyelmemet.)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.06. 21:10:05

@entropic:

Veszélyes vizekre eveznék a komolytalan kapcsolatokkal, arról nehéz komolyan írni, és a humor az nem fér bele a Levéltár imidzsébe. De meglátom, mit lehet tenni.
süti beállítások módosítása