Örömmel látom, hogy kampányuk szerves része az internet, és ezen belül is kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a blogoszférának. Nagyon helyesen, ugyanis ez a jelen és a jövő, nem szerkesztőségeknek és cégcsoportoknak kell meghatározni az olvasókhoz eljutó tartalmat, hanem nekünk, egyszerű embereknek kell formálni a még egyszerűbbek tudatát.
1. Kategorizálás
Kategória: Reklám
Alkategória: Ajánlat
Stílus: Nyalizó
Célcsoport: Kétfarkú Kutya Párt
2. Felhasználási javaslat
Bloggerként nem árt, ha bebiztosítod a jövődet, ehhez pedig érdemes jóban lenned a vezető politikusokkal. Az önkormányzati választások egyik favoritja a Kétfarkú Kutya Párt, akiknek a győzelme jól jöhet neked: a hatalommal a hátad mögött könnyebben megtörheted a riválisaidat (Index), különösen úgy, hogy a MKKP programjába lehetőséged van benyomni pár neked kedvező ötletet.
Az alapvető cél azonban soha nem változik: növeld blogod olvasottságát, most ezzel a reklámmal, később a hatalom részeseként keményebb eszközökkel.
3. A levél
Tisztelt Elnök Úr!
 
Örömmel látom, hogy kampányuk szerves része az internet, és ezen belül is kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a blogoszférának. Nagyon helyesen, ugyanis ez a jelen és a jövő, nem szerkesztőségeknek és cégcsoportoknak kell meghatározni az olvasókhoz eljutó tartalmat, hanem nekünk, egyszerű embereknek kell formálni a még egyszerűbbek tudatát.
Független kisbloggerként gyakran szembetalálom magam a nagyok elnyomásával, falakba ütközöm folyamatosan, elzárnak a nagyközönségem elől. Ezen változtatni csak a politika tud, én ehhez kevés vagyok. Önök egy új, friss párt, nyitottak az új ötletekre, ezt bizonyítja forradalmian új programjuk sok eleme. Most néhány olyan javaslatot tárok Önök elé, amiket megvalósítva a következő országgyűlési választásokon is komoly hatalmi tényezők lehetnek, nemcsak most, az önkormányzatin.
  1. Az energiakérdés végleges megoldása: mindenki azon kesereg, hogy egyre több energia kell, az előállítása pedig drága, az atom meg veszélyes. Gyorsítsuk fel a fényt Magyarországon, így ingyen energiához jutunk! A tudományos háttere a dolognak: E=m*c², ahol E az energia, m a tömeg és c a fény sebessége. Ha csak 10%-kal gyorsítunk a fényen, akkor 21%-kal több energiához jutunk (hála a négyzetre emelésnek), de ez már a matematika misztériuma, nem érdemes részletezni.
  2. A kisbloggerség eltörlése: a blogszolgáltatókat (az Indexet különösen!) kötelezni kell arra, hogy mindenki egyenlően szerepelhessen a címlapon. A társadalmilag hasznos blogok, mint például az Önöké vagy az enyém (<blogod>), természetesen állandó megjelenést kapnának. A néhány sztárblogger, aki így háttérbe szorul, valószínűleg nem MKKP szavazó lesz, de hadd hulljon a férgese.
  3. Kapcsolatfelvétel az idegenekkel: a MKKP hatalomra kerülése esetén garantált egy sikeres kapcsolatfelvétel az UFO-kkal. A fejlett technológia átvételével először csak Szeged és Budapest, később egész Magyarország gyarmatosíthatja a Marsot és a Vénuszt.
A fentiek programba emelése egyértelműen a választópolgárok szimpátiáját erősíti a Kétfarkú Kutya Párt irányába, megvalósítva pedig biztosítják a kétharmados győzelmet a következő országgyűlési választáson. De addig is korlátlan publikálási lehetőséghez jutunk mi, elnyomott kisbloggerek.
 
Blogtársi üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Nehéz új és jó ötleteket találni a MKKP programjához, annyi kreatív ember dolgozik már nekik, hogy ihaj. De talán szerencséd lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr542225172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.18. 22:25:13

Azt hiszem, ennek a levélnek nem tudok ellenállni, s kénytelen leszek magamat, valamint törzskönyvezett kétfarkú Bodrikutyámat e feltörekvő hatalom figyelmébe ajánlani!
süti beállítások módosítása