A kereskedelmi tévécsatornák zászlóshajói a zenei tehetségkutató műsorok, a Megasztár és az X-Faktor. Nem kétséges, hogy Önökben régen felmerült már egy – a futball Szuperkupához hasonló – összecsapás lehetősége, ahol a műsorok legjobbjai mérkőznek meg egymással.
1. Kategorizálás
Kategória: Üzleti
Alkategória: Ajánlat
Stílus: Száraz
Célcsoport: RTL Klub és TV2 vezetők
2. Felhasználási javaslat
Bukott média-producer vagy, aki vissza szeretne térni a kereskedelmi tévék nagyszerű világába, de nincs meg a nagyszerű ötleted ehhez. Tovább ne keresd, akkora durranást találtunk ki neked, hogy mindkét tévé szerződtetni fog, ráadásul egyszerre.
3. A levél
Uraim!
 
A kereskedelmi tévécsatornák zászlóshajói a zenei tehetségkutató műsorok, a Megasztár és az X-Faktor. Nem kétséges, hogy Önökben régen felmerült már egy – a futball Szuperkupához hasonló – összecsapás lehetősége, ahol a műsorok legjobbjai mérkőznek meg egymással. Abban is biztos vagyok, hogy a vesztéstől való félelem akadályozza meg Önöket a nézettségi rekordokat megdöntő produkció létrehozásában, ugyanis a győztes hatalmas marketing előnyhöz jutna.
Javaslatom ezt az ellentétet oldja fel: létrejöhet a szuperprodukció úgy, hogy mindkét csatorna csak nyerhet vele. Az X-Faktor az RTL Klub műsora, de az Mega-X-re (bátorkodtam elnevezni a közös műsorukat) a TV2 stábja készíti fel az RTL versenyzőjét, és viszont. Ennek a cserének hatalmas jelentősége van, ugyanis a győztest mindkét tévécsatorna a sajátjának tekintheti, és megalapozhatja vele a következő széria reklámkampányát: akinek az énekese győz, az a legtehetségesebb embert tudja felkutatni, aki pedig őt felkészíti, az a legtöbbet tudja kihozni bárkiből. Az egyik eset igaz lesz valamelyikükre, tehát vagy a legjobb énekes, vagy a legjobb felkészítő-csapat birtokosa lesznek. Remélem, érthető, amit írtam, ha mégsem világos valami, olvassák el még egyszer.
Javaslatom egyszerű, könnyen kivitelezhető és a konklúzió támadhatatlan. A szuperprodukció mindkét csatornán egyszerre futna (akárcsak az augusztus 20-i tűzijáték), mindegy, hova kapcsol a néző, ezt kapja. Az előzetes hírverés miatt pedig a Mega-X nemcsak az egyéb, jelentéktelen csatornáktól csábítaná Önökhöz a maradék tévénézőket, de újakat is generálna, a tévét kerülők sem hagynák ki ezt a giga produkciót.
Producerként rendelkezésükre állok, csatornánként egy-egy szerződést várok és vállalok.
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Veled vagy nélküled, a szuperprodukció létrejön. A kártérítési perekkel akkor is sokat kereshetsz, ha kihagynak a buliból. Ha tetszik az ötlet, lájkold a Levéltárat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr592272159

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hallelujah: X-Faktor vs. Megasztár vs. Nagyvilág 2010.09.13. 11:41:50

A kertévék nagy csatájának köszönhetően mostanában az is megismerkedhetett Leonard Cohen nevével és legfőképp a Hallelujah c. számával, aki azelőtt nem is hallott róla. Hát most itt az alkalom, hogy összevessük, melyik műsorban adták elő jobban, és hog...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása