Egyéves születésnapunkat ünnepeltük a hétvégén, minden munkatárs élvezhette a finom ételek és a széles italválaszték nyújtotta örömöket, a színvonalas programról nem is szólva. Ma pedig hallom a pletykákat, hogy sóherek vagyunk, a program rossz volt, az ételek ehetetlenek, az ital meg kevés.
1. Kategorizálás
Kategória: Céges
Alkategória: Reklamáció
Stílus: Kemény
Célcsoport: Dolgozók
2. Felhasználási javaslat
Dinamikus cég ügyvezetője vagy, és az első születésnapi partitokat a tulajdonosi kör elvárásainak megfelelően a minimumból hoztad ki. A dolgozók mégis kárognak, nem értékelik, amit értük tettél. Ezzel a körlevéllel kicsit helyrebillentheted a hangulatot.
Mellesleg a mi születésnapi bulink nagyszerű volt, Levéltáros Gedeon adott elő egy fergeteges stand-up számot, és a hozott ételeket és italokat fogyasztottuk minden dolgozónk nagy megelégedésére.
3. A levél
Kollégák!
 
Cégünk még új a hatalmas piacon, de dinamikusan növekszünk, és hiszünk benne, hogy piacvezetővé válunk, legyőzzük a ma óriásait. De ehhez a ti hozzáállásotokon sürgősen változtatni kell!
Egyéves születésnapunkat ünnepeltük a hétvégén, minden munkatárs élvezhette a finom ételek és a széles italválaszték nyújtotta örömöket, a színvonalas programról nem is szólva. Ma pedig hallom a pletykákat, hogy sóherek vagyunk, a program rossz volt, az ételek ehetetlenek, az ital meg kevés. Hát nem így megy ez kollégák! Vegyük pontról pontra a vádakat:
Ételválaszték: Batyus Bál volt, ha nem vettétek volna észre! Megírtam előre, hogy mindenki hozzon finomságokat, de ropi, sajtos tallér és háztartási keksz volt az összes nagyszerű „ötletetek”. Most meg megy a duma, hogy nem volt finom étel. Tessék a tükör elé állni, és ott reklamálni!
Italválaszték: ismét mondom, Batyus Bál! Aki inni szeret, de fizetni nem, az pórul járt. Én vittem kétféle konyakot, és a Lánchíd brandyvel végigkínáltalak benneteket, ha nem emlékeznétek! Ja, aki Hennessyt akart, annak hoznia is kellett volna!
Műsor: aki egy picit is figyeli a trendeket, az láthatja, hogy nem kiöregedett rock sztárok, vagy Megasztáros ifjú titánok a meghívottak a jobb partikon, hanem a stand-up a menő! Humor kell az embereknek, és nekünk, fiatal cégként elsősorban a saját erőforrásainkra illik támaszkodni, ráadásul csak belsős tud olyan vicceseket mondani, mint amilyen az én előadásom volt. Kár fanyalogni, inkább meg kellene tanulni elviselni a humoros kritikákat!
A fenti értékelésnek megfelelően kérem, hogy a folyosói pletykák terjesztői kicsit reálisabb képet fessenek a születésnapunkról, hiszen az nagyon jó volt!
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Egy év múlva nem lesz születésnapi buli, hivatkozhatsz nyugodtan erre az elsőre: kiteszed a lelked, de nem értékeli senki, hát akkor ne is legyen semmi.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr52477782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása