Ahhoz, hogy sikeresen és könnyedén be tudjon illeszkedni egy népcsoportba, el kell sajátítania a legalapvetőbb viselkedési normákat. Ezeket a viselkedési normákat, az ún. kulturális jegyeket meg lehet tanulni évek fáradságos munkájával, kínlódva nap mint nap a gyakorlásukkal, vagy igénybe lehet venni a speciális felkészítő tréningemet, ami tökéletes másnépet csinál Önből akár egy hét alatt.
1. Kategorizálás
Kategória: Reklám
Alkategória: Ajánlat
Stílus: Üzleties
Célcsoport: Bárki, akinek pénze van
2. Felhasználási javaslat
A rendszerváltoztatgatás óta szabadon járhatunk-kelhetünk a világban, mégis félve lépjük át a határt, mert idegenkedünk az idegenektől. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha mi is idegenné válnánk, azaz tökéletesen beolvadnánk a meglátogatott nemzetbe!
Ha van egy olyan tréningtechnikád, ami ehhez nyújt segítséget, akkor jó helyen jársz: nekünk ugyanis van egy olyan levelünk, ami a másnéppé válást reklámozza.
3. A levél
Tisztelt Hölgyem/Uram!
 
Ahhoz, hogy sikeresen és könnyedén be tudjon illeszkedni egy népcsoportba, el kell sajátítania a legalapvetőbb viselkedési normákat. Ezeket a viselkedési normákat, az ún. kulturális jegyeket meg lehet tanulni évek fáradságos munkájával, kínlódva nap mint nap a gyakorlásukkal, vagy igénybe lehet venni a speciális felkészítő tréningemet, ami tökéletes másnépet csinál Önből akár egy hét alatt.
Felesleges ecsetelnem, micsoda előnyök származhatnak abból, ha bármely néppel el tudja hitetni, hogy közéjük tartozik, de néhány életszerű példát azért bemutatok:
  • Elfoglalja országunkat az egyik szomszédunk, és Ön nem szeretne rabszolgaként élni. Megteheti, ha tréningem segítségével a győztesek közé hazudja magát!
  • Az Amerikai Egyesült Államok elnöke csak olyan személy lehet, aki az USA-ban született. Ha én készítem fel, Ön született amerikai lesz, indulhat az elnökválasztáson!
  • Minden multinacionális cég a kínaiakkal akar üzletelni, mert Kína a leggyorsabban fejlődő ország és hatalmas potenciális piac. Tréningem után Önt a született kínainak kijáró tisztelettel fogja kezelni minden tárgyalópartnere!
És hogy megtapasztalhassa megoldásom erejét, megadom Önnek referenciaként az Alapfokú Román Felkészítő Tréningem fontosabb elemeit. A technikák alkalmazásával Ön minden élethelyzetben született románnak fog tűnni:
  • Nyilvános helyen a vécéajtó nyitva hagyása: különösen akkor alkalmazandó, ha a mellékhelyiségbe könnyedén be is lehet látni. Lazán, magától értetődően kell végrehajtani, mint aki el se tudja képzelni, hogy egy ajtót be is lehet zárni.
  • Autóvezetési kultúra: mindig sugározni kell a közlekedés többi résztvevője felé, hogy a KRESZ szabályokkal Ön tökéletesen tisztában van, de azokat nem tartja kötelezőnek magára nézve. A sebességét nem a szabályok, hanem az útviszonyok határozzák meg: ha lakott területen sima az út, akkor lehet menni százzal, hiszen úgyis lesz rosszminőségű országút, ahol a megengedettnél csak lassabban lehet menni. És a kompenzáció jár egy románnak.
  • Veszekedjen hangosan, kissé értelmetlen mondatokat használva. A célját úgysem a tartalommal és a meggyőző érveivel éri el, hanem a hangerővel.
Európa és az egyéb fontosabb földrészek szinte valamennyi népére van kidolgozott tréningem, és kizárt, hogy Önnek ne lenne rá szüksége. Hívjon azonnal!
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Reklámlevelünknek és zseniális tréningjeidnek köszönhetően meggazdagodsz, de pénzedet nem tudod nyaralásra költeni, mert mindenhol otthon fogod magad érezni, hiszen te elvégezted az összes tréningedet. De ez a professzionalizmus ára.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr562489248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.12.03. 10:40:23

úgy látom, erőteljes román élmények értek:)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.12.03. 12:52:35

@vészmadár (pica pica):

Csak felelős levéltárosként körbejárom a kérdést mindenféle szempontok szerint :)

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.12.03. 23:12:09

Írhatnál egy levelet külföldiek számára, amennyiben magyarnak akarnak látszani.

Persze pénzem nincs erre egy fillér sem, úgyhogy ingyen kellene..

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.12.04. 08:38:32

@bogancs:

A magyar annyival különb minden más nemzetnél, hogy megtanulhatatlanok vagyunk. Bár egyszer lehet, hogy felhasználom az ötletedet, ki tudja.
süti beállítások módosítása