Kivételesen fontos ügyben kérem a támogatásod, és mindkettőnk szerencséjére ez most olyan helyzet, amikor az, hogy te segítesz nekem, tulajdonképpen neked jó.
1. Kategorizálás
Kategória: Baráti
Alkategória: MLM
Stílus: Céltudatos
Célcsoport: Mindenki, akinek tudod az emailjét
2. Felhasználási javaslat
Végre ismét elindult az Inda karácsonyi gyűjtőblogja, a Helló Karácsony! Ha egész évben ezt vártad, mert így végre olyan posztot írhatsz, amit (talán) rajtad kívül mások is elolvasnak, akkor rajta, írd meg, de nélkülünk, mert mi ebben nem segítünk.
Viszont! Egy-egy hét alatt a legtöbb lájkot összegyűjtő posztok nyerhetnek, és ha kiterjedt a baráti köröd, nagy a családod, vagy egyszerűen csak disznó spammer vagy, akkor ezzel a levéllel buzdíthatsz mindenkit arra, hogy lájkoljanak téged. Hajrá Karácsony!
3. A levél
Drága Barátom,
 
Kivételesen fontos ügyben kérem a támogatásod, és mindkettőnk szerencséjére ez most olyan helyzet, amikor az, hogy te segítesz nekem, tulajdonképpen neked jó.
Van egy nagyszerű blogom, a <blogod>, ahol jobbnál jobb posztokat olvashatsz érdekesebbnél érdekesebb témákról, de ha gyakran netezel, akkor úgyis ismered már, mert megkerülhetetlen tényezője vagyok az internetnek. De most nem erről akarok beszélni veled, hanem egy különleges akcióról.
Az Index Helló Karácsony! blogján kell lájkolni az ott megjelent posztokat, és a legtöbb lájkot összegyűjtő blogger értékes nyereményhez jut: egy Indaprint fotókönyvhöz. Zárójelben megjegyzem, hogy zseniális ötlet egy webkettes cégtől, hogy visszanyúl a gyökerekhez, és papírral kezd el foglalkozni.
Na most jön az érdekes rész: ha lájkolsz – és nyerek –, akkor ezt az értékes nyereményt átadom neked, tied lehet a 48 oldalas, nyomdai minőségű, egyedi fotókönyv, ráadásul úgy, hogy a te képeid kerülhetnek bele! Nem semmi, ugye?!
Ezt a lehetőséget csak neked ajánlom fel, mert csak a te lájkod hiányzik ahhoz, hogy nyerjek. Persze ha másokat is ráveszel arra, hogy lájkoljanak itt: <link a poszthoz>, akkor biztosabban lehet tiéd ez a nagyszerű nyeremény (ami egy 48 oldalas, nyomdai minőségű, egyedi fotókönyv, nem semmi, ugye?!).
Lájkolj és lájkoltass, hogy a Karácsony igazán emlékezetes legyen számodra!
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Sok embernek kell elküldeni ezt a levelet, ha nyerni akarsz, mert tapasztalataink szerint csak a címzettek 2-3%-a fog lájkolni, de 10000 levél már valószínűsíti a nyerésedet. Fontos, hogy ne tudjanak egymásról, mert ez kissé hiteltelenné teszi a nyeremény átadására vonatkozó ígéretedet. Ha pedig nyersz, nem kell foglalkoznod az ígéreteddel: a lájkok esetleges visszavonása nem befolyásolja a pozíciódat, így tied lehet az értékes nyeremény, a 48 oldalas, nyomdai minőségű, egyedi fotókönyv.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr582527943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.12.27. 23:52:55

Lájkolnám, de pont szinkron ivással vagyok elfoglalva.
Facebook-om nincs, de ezt kompenzálandó, kattintottam az összes hirdetésre. Mint az utóbbi időben mindig. Szeretném bátorítani a többi nyájas olvasót is, kiváló afrodiziákumokat, magánnyomozót és műszaki cikkeket lelhet, aki enged a sóvárgásnak.
Egyelőre nem kapok percentet az agitálásért, önzetlenül bátorítok mindenkit, hogy ragadja meg a lehetőséget!
Amennyiben jól számolok, 3 euro 10 százaléka 30 cent. Priviben küldöm a számlaszámom.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.12.28. 11:25:02

@ripők:

Köszönöm a sok kattintást, tényleg szárnyalnak a bevételeim. Én is kattintottam reklámra a múltkor, és abból született a holnapi poszt. A magánnyomozás engem is megfogott. Ha összejön a dolog a magánnyomozóval, akkor nem kell a számlaszámodat elküldeni, majd kinyomoztatom.

Jó termékeny voltál :)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.12.28. 11:32:45

Örömmel látom, hogy a rajongói klub újabb két taggal bővült. Hajrá!
süti beállítások módosítása