Mindent hasznosítunk, mert mindenünk hasznos.
Az álszerénység a tehetségtelenek menedéke.
Kérdés: Meg tudjátok jósolni, mi fog történni 2011-ben?
Válasz: Igen.
Bár a jóslás találgatás, és mi nem találgatunk, hanem tudunk. Fejlett algoritmusokkal, megfelelő élettapasztalattal, a múlt és a jelen ismeretével pontosan kiszámítható, mi fog történni a jövőben. A kétkedőknek felvillantjuk képességünk erejét: már karácsonykor kiszámítottuk, hogy december végén megmondjuk a jövőt, amit most meg is teszünk. Ez a levél jövőlátásunk bizonyítéka.
Tehát a legfontosabb hazai és nemzetközi eseményeket itt és most közzétesszük. Akik szeretik a meglepetéseket, MOST hagyják abba az olvasást, ne valamikor a közeli jövőben, mert akkor már elolvasták ezt a posztot, és oda lesz a meglepetés.
Gazdaság: az írek után még két európai ország gazdasága megroppan, szerencsére egyik sem mi leszünk, hiszen a magyar gazdaság mindig is ingatag lábon állt, profik vagyunk az egyensúlyozásban, kibekkelünk mindent. Sajnos ez a nagy egyensúlyozás minden energiánkat elviszi, növekedésre nem nagyon marad erő. A magyar gazdaság 2011-ben 2,7%-kal nő, évközben a svájci frank árfolyama eléri a 250 Ft-ot, a 95-ös benzin 400 Ft felett is fog járni. Most tankolj!
Közélet: nem lesz egyetlen korrupciós botrány sem. Haha, ez csak a szilveszteri tréfánk!
Közhalál: II. Erzsébet, Nagy-Britannia uralkodója 85 éves korában meghal. Az új uralkodó Károly walesi herceg lesz, aki bár néhányszor félrelépett, de végleg nem, és így fiának, Vilmosnak még várnia kell a trónra. De legalább nem 50 évet, mint az apjának.
Tudomány: a nagy hardonütköztetőben (LHC) végre felfedeznek valamit, ha nem is a Higgs-bozont. Mivel rengeteg pénzt belefektettek az LHC felépítésébe és működtetésébe, illik előállni valamivel, és egy új elméletet összehoznak valami ütközésből, világszenzációnak kikiáltva. Kamu.
Bulvár: lesz Kispál és a Borz koncert a Szigeten.
Lottószámok: 4, 7, 18, 65, 66. Ezeket nem ugyanazon a héten húzzák ki, de mindegyik sorra kerül 2011-ben. Mielőtt valaki panaszkodna, hogy ezzel nem segítettünk semmit, eláruljuk, hogy tizennyolcszorosra növeltük azoknak az esélyét, akik ezen infó alapján játszanak. Részesedést nem kérünk az esetleges nyereményekből, van bőven pénzünk az idei lottóötösünkből.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr132537634

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ugye megmondtuk? 2011.01.13. 09:26:40

"Amerika tíz leghíresebb jósa összefogott, hogy közzétegyék a jövő évre vonatkozó ismereteiket, amelyekre a csillagok állásából következtettek. Eszerint: vége a nagy influenzajárványoknak, mert japán tudósok a tintahalak tintájából olyan kémiai an...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása