Szerelemmel sok oldal foglalkozik a neten, talán az egyik legprofibb a szerelmeseknek.hu. Profi módon összeszedtek minden fontos dolgot a szerelemről, definíciókat, SMS-eket (humoros!), verseket, zenéket (csak listákat, szakemberek lévén nem akarnak jogsértést elkövetni), képeket és filmcímeket, és még képeslapküldő szolgáltatásuk is van.
1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Nyílt levél
Stílus: Buta, de lelkes
Célcsoport: A szerelmeseknek.hu szerkesztői
2. Felhasználási javaslat
Szerelemmel sok oldal foglalkozik a neten, talán az egyik legprofibb a szerelmeseknek.hu. Profi módon összeszedtek minden fontos dolgot a szerelemről: definíciókat, SMS-eket (humoros!), verseket, zenéket (csak listákat, szakemberek lévén nem akarnak jogsértést elkövetni), képeket és filmcímeket, és még képeslapküldő szolgáltatásuk is van.
Csak egy dolog hiányzik a tökéletességhez: a szerelmes levelek. Mivel a főoldalon ott a felszólítás, hogy „Ha valamit kihagytunk volna a felsorolásból, nyugodtan írd meg nekünk!”, mi megpróbáltuk felvenni az oldallal a kapcsolatot, de sajnos a profi oldalról hiányzik a profi szerkesztő email címe.
Nekünk ez nem akadály, mivel minket mindenki olvas, eljut a levelünk hozzájuk. Ha pedig neked is van egy Levéltárad szerelmes levelekkel, és te is találsz egy szerelmes oldalt szerelmes levelek nélkül, küldd nekik ezt a levelünket, mi már megírtuk, te ne törd magad.
3. A levél
Sziasztok Szerelmesek!
 
Úgy értem, hogy Ti, a szerelmeseknek.hu oldal szerkesztői (az oldalatok sokszínű tartalmát látva biztos vagyok abban, hogy komoly csapat vagytok, ezért a többes szám), nem pedig szerelmes emberek, bár ha valakinek ennyi eszköze van a szerelemhez, akkor az biztosan szerelmes is. Na mindegy, most nem a szerelmes emberekhez szólok, hanem a szerelmeseknek.hu szerkesztőihez.
Bocsánat a kissé hosszú bevezetőért, de vannak dolgok, amiket el kell mondanom, és talán így Ti is jobban megismertek, és kialakul a kölcsönös bizalom, és elkezdődik az együttműködésünk.
Kicsit előre is szaladtam, de mindegy, most már itt maradok. Szóval együttműködés. Tök jó az oldalatok, csak egy dolgot hiányolok, a szerelmes leveleket. Tudom, hogy ma már nem divat a levelezés, de szerintem ez csak azért van, mert nem tudnak írni a fiatalok szerelmes leveleket. Ha tudnának, akkor írnának.
No és mi lenne, ha megtanítanánk őket közösen szerelmes levelet írni?
Nekem van sok szerelmes levelem itt, nyugodtan rakjátok ki az oldalatokra őket, és így a fiatalok megismerkednek a szerelmes levelek kultúrájával, és előbb-utóbb maguk is elkezdenek írni ilyeneket (persze nem olyan jókat, mint az enyémek, de azért biztos elég jókat).
Várom válaszotokat, a blogomat ha megnézitek, megtaláljátok a címet, ahová küldhetitek. Nem célzás, de nálatok nincs ilyesmi, erre azért érdemes ügyelni szerintem!
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
A szerelmesek rohama miatt valószínűleg nehezül a Levéltár elérése, még ma töltsd le a neked fontos leveleket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr72591512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.01.21. 16:59:33

Hekkerként, nekem nem okozott gondot megszerezni az elérhetőségüket:
info@szerelmeseknek.hu
Feltehetőleg álruhás gasztro-blogger is van a csapatukban:
"Torta recept: 1/2 óra csók, 5 dkg simogatás, 5 dkg szerelem, 1 banán, 2 tojás, 15 perc keverés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab." Csodálatos!
süti beállítások módosítása