Örömmel értesültem arról, hogy Őeminenciája Gianfranco Ravasi Bíboros Úr, a pápai kulturális tanács vezetője bloggertalálkozót szervez májusban annak érdekében, hogy a Vatikán megismerje a bloggerek információs igényeit.
1. Kategorizálás
Kategória: Reklám
Alkategória: Esemény
Stílus: Tiszteletteljes
Célcsoport: blogmeet@pccs.it
2. Felhasználási javaslat
A háttér: a Vatikán 150 bloggert hív meg, hogy párbeszédet kezdjenek az elektronikus média képviselőivel az igényeik megismerése érdekében. A határidő nagyon szoros, ma (április 13-án) zárja le a jelentkezési lehetőséget a Vatikán, és már több mint 400 jelentkező van a 150 helyre.
Küldd el még ma a jelentkezésedet, és részese lehetsz azon kiválasztottaknak, akik elsőnek értesülnek a Vatikán legbelsőbb titkairól!
3. A levél
Mélyen Tisztelt Eminenciás Bíboros Urak!
 
Örömmel értesültem arról, hogy Őeminenciája Gianfranco Ravasi Bíboros Úr, a pápai kulturális tanács vezetője bloggertalálkozót szervez májusban annak érdekében, hogy a Vatikán megismerje a bloggerek információs igényeit.
A találkozóra ezúton jelentkezem, hiszen a.) blogger vagyok, b.) információt akarok.
Blogomról néhány információt megosztok Eminenciás Urakkal, hogy kedvező elbírálásuk alá essek:
  • Blogom a <blogod> címen érhető el.
  • Az egyik legjelentősebb blogger vagyok Magyarországon, és bár olvasottságom nem kiugróan magas, de az olvasóim a magyar blogélet meghatározó és véleményformáló személyiségei.
  • A katolikus hitélethez konkrétan kapcsolódó posztjaim száma alacsony, de Isten mindenhol jelen van, ezért bármiről írok, annak köze van a valláshoz.
  • A bloggertalálkozón részletesen kifejtem majd, milyen információnak örülnék a legjobban, mely rendszeres exkluzív megnyilatkozások szolgálnák Magyarország felemelkedését és blogom olvasottságának növekedését.
Az egész magyar blogoszféra őszinte hittel reméli, hogy blogom felkelti Eminenciás Urak figyelmét, és részese lehetek a Vatikán és az újmédia kapcsolatfelvételének.
 
Örvendezve azon, hogy hamarosan személyesen is találkozunk,
<Aláírás>
4. A levél hatása
4-500 jelentkezőből bekerülni a legjobb 150 közé nem nagy ügy, biztosan meghívnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr252821605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása