Iktatószám: húsz

1. Kategorizálás
Kategória: Hivatalos
Alkategória: Rendreutasítás
Stílus: Felháborodott
Célcsoport: Polgármester
2. Felhasználási javaslat
Rengeteg bosszúság ért az utóbbi időben, a karácsonyi bevásárlás miatti tömeg az idegeidre megy, a sok várakozás a dugóban, ráadásul a munkahelyeden se valami fényes a helyzet, lehet, hogy kirúgnak nemsokára. En bloc, szar az egész élet, valamit tenni kell, de gyorsan.
A legjobb ilyenkor feljelenteni.
Hogy kit, az majdnem mindegy, de mivel szórakoztatni is akarod magad, ezért az Önkormányzatot jelented fel az Önkormányzatnál. Nem célja a levélnek, hogy a konkrét problémáidat megoldja, nagyobb perspektívából tekintesz te a világra. Ez egy általános feljelentés a világ általános romlása miatt.
3. A levél
Tisztelt Polgármester Úr!
 
Úgy konkrétan a maga által vezetett Önkormányzat munkája egy kalap szart sem ér. Mint szavazópolgár és <a település, ahol élsz> lakos, megelégeltem az áldatlan állapotokat, feljelentést teszek.
Feljelentem az egész Önkormányzatot, mert a munkájukat nem látják el megfelelően, lusták, herdálják a pénzt, amit MI, VÁLASZTÓPOLGÁROK fizetünk be a kasszába.
Feljelentem a hivatalnokokat, mert ennyi lébecoló, láblógató „munkaerőt” én már régen nem láttam, még az átkosban sem volt ilyen a munkamorál, gyakorlatilag csak a fizetésért járnak be a dolgozók.
Feljelentem a Polgármester urat, mert tűri ezt az általános romlottságot, a folyamatos pusztulást, az értékek erodálását.
Végül feljelentem az Önkormányzat Belső Ellenőrzési csoportját, mert mindezeket kivizsgálatlanul hagyta, kvázi kihirdette, hogy itt mindent szabad, nincs következménye a nemdolgozásnak.
Elvárom, hogy a feljelentésemet megfelelően kezelje a Polgármester úr, javulási tendenciát akarok látni hétről hétre.
 
Tisztelettel,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Az utakat felújítják, a kutyaszar eltűnik az utcákról, a régi házakat kitatarozzák, a bűnözés megszűnik, egyszóval a településed feléled és kivirágzik. Nem is gondolnád, hogy egy ilyen kis egyszerű levél milyen nagy dolgokra képes. Vagy nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr401617983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása