1. Kategorizálás

Kategória: Szerelmes
Alkategória: Akció
Stílus: Határozott
Célcsoport: Az egyetlen nő az életedben
2. Felhasználási javaslat
Ha évek óta magányos vagy és esélytelen egy párkapcsolatra, akkor most kapcsold ki a gépet, mert veled nem állunk szóba, nem vagyunk perverzek.  Ha legalább egy olyan nő van az életedben, akiből esetleg kapcsolat lehet, akkor olvass tovább.
Most a csajozás magasiskoláját mutatjuk be neked, hogyan hódíthatod meg ezt az egyetlen nőt (nélkülünk az esélyed nulla). Fontos, hogy csak akkor próbálkozz ezzel a levéllel több személynél, ha vállalod a bigámiával járó három évig terjedő szabadságvesztést.
3. A levél
<Célszemély neve>,
 
Kapcsolatunk zátonyra futott, elválaszt minket egymástól a munka, a szórakozás és a pihenés. Alig tudunk ebben a nagy rohanásban összekacsintani. Ja, és pasizol is. Nem mehet ez így tovább, gondoltam magamban hetekkel ezelőtt, és elkezdtem kutatni, hogy mi az, ami innen kivezet, esetleg konkrét tanácsot ad nekem a továbblépésre. Megtaláltam. Hírlevélen keresztül kapok gyakorlati tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan is kéne ebből a balfasz státuszból nagymenő nőfalóba átlényegülnöm. Csak ízelítőként, hogy nem kamuzok:
"A regisztráció sikerült. Hamarosan küldjük hírleveleinket. A következő két hétben 3 levelet kapsz automatikusan. Új hírlevelet többnyire 2-3 havonta írok. Előfordulhat tehát, hogy az első 2 hétben 4 levelet is kapsz, de ez csak az elején van így."
Ne lepődj meg, ha a közeljövőben viselkedésem megváltozik, és a zárkózott, kicsit félszeg srác, aki vagyok, esetleg a fenekedbe markol (ezt csak most gondolom, nem tudom pontosan, hogy mi lesz az első tanács, amit kapok, de megfogadom, az biztos).
Na, kíváncsian várom, hogy velem is megtörténik-e, ami sok mással már megtörtént: "Rengeteget segítettél már nekem, nagyon köszönöm. Immár nem okoz gondot leszólítani egy csajt, bárkihez odamenni, ugratni és telefonszámot elkérni. Régebben erről nem is álmodtam."
Szóval bébi, a jövő héten olyan ruhában gyere dolgozni, amit nem sajnálsz, amikor megvadulva letéped magadról, mert az első mondatomtól ez lesz, azt garantálja az a sok pénz, amit most utalok a szerelmi tanácsadómnak.
 
Puszi,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ha leírod, hogy meg fogsz változni és csajozni fogsz, akkor már meg is változtál és csajozol. Ravasz, ugye? Annyi magányos év után hirtelen lesz egy élettársad, felszabadulsz és kinyílsz. Mi pedig megkönnyebbülünk, mert eggyel kevesebb potenciális szatír járja az utcákat éjjelente.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr591713847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása