A díjak röhejesek. Hétvégi pihenés, meg HVG előfizetés. Dobnám a kukába mindkettőt, ha nyertem volna (szelektívbe természetesen). Valami értelmes díjat kéne kitalálnotok, ami motiválja is az embereket meg tényleg örülnek is neki.
1. Kategorizálás
Kategória: Közösségi
Alkategória: Gasztro
Stílus: Kemény
Célcsoport: Glodenblog szervezők
2. Felhasználási javaslat
Üde színfolt blogod a gasztroblogok egén, mi is használtuk néhány receptedet a leveleinkben. Blogodat benevezted a 2010-es Goldenblog versenyre, de nem nyertél, sőt még az a megaláztatás is ért, hogy az első ötvenbe se kerültél be. Mi sem értjük miért, talán a személyiségeddel lehet a probléma, nem sokan viselik el a gasztroblogod stílusát, és azt a keresetlen őszinteséget, amivel a véleményedet a pofájukba vágod.
Mi most kifőztünk neked egy levelet, passzol a habitusodhoz, küldd a HVG-nek nyugodtan.
3. A levél
Kedves Goldenblog 2010 csapat,
 
Néhány gondolatomat leírom az idei blogversennyel kapcsolatban, a teljesítményeteket nem értékelve, csak kiemelve néhány furcsaságot. Levelem másolatát feljelentésként az illetékes Rendőrkapitányság is megkapja.
161 blogot neveztek a kategóriában, és én még az első ötvenbe sem kerültem be. Dögöljetek meg! Pedig kiemeltétek, hogy fontos az újszerűség, fontos a frissesség, és nem a nagy és profi blogokat akarjátok futtatni. Ezek az ismérvek kizárólag az én blogomra jellemzőek, hát nekem kellett volna nyerni!
Ki szelektált a 161 blog között, ki döntötte el, hogy melyik blogok kapják meg a lehetőséget a nyerésre? Csúnyán a háttérben intéztetek mindent, átláthatatlanul és piszkosan. Egyértelmű, hogy maga a szavazás már tét nélküli, hiszen az előválogatásnál kiejtettétek a nyerésre érdemes blogot (az enyémet). A szavazás már csak a csalásotokat legalizálta. Csalás, csalás, csalás!
A szavazás menete is furcsa volt: mi az, hogy mindenki szavazhat, diploma meg minősítő főzés nélkül?! Talán a Micheli-csillagot is a pórnép osztja? A zsűri döntsön, aztán maximum egy közönségszavazat, hogy a nép is megkapja a magáét. De ott már mindegy volt, hiszen még egyszer mondom: az ötvenes lista is csalással állt össze. A jövőre nézve viszont fontosnak tartom, hogyha transzparensen válogatjátok ki az ötvenes listát, akkor a szavazás az én ajánlatom szerint történjen.
A díjak röhejesek. Hétvégi pihenés, meg HVG előfizetés. Dobnám a kukába mindkettőt, ha nyertem volna (szelektívbe természetesen). Valami értelmes díjat kéne kitalálnotok, ami motiválja is az embereket meg tényleg örülnek is neki.
A fentiek miatt az idei verseny véleményem szerint érvénytelen, valamint megtévesztés és csalás miatt büntetőeljárást von maga után. Az érvénytelenítést ti közöljétek lapotokon, a feljelentést én intézem.
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Hagyd a francba, inkább indíts egy másik blogot, mondjuk a Kult-szórakozás kategóriában, és jövőre majd megalázol mindenkit.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr252142836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása