Pozitív tapasztalataim alapján Önöket választottam a közelgő esküvőm utáni vacsora helyszínéül, és most egy ajánlatkéréssel fordulok Önökhöz. Röviden a részletek: <dátum> tartjuk az esküvőt, és <létszám> főre foglalnánk le az éttermüket.
1. Kategorizálás
Kategória: Családi
Alkategória: Gasztro
Stílus: Leereszkedő
Célcsoport: Étteremtulajdonos
2. Felhasználási javaslat
Nagymenő gasztroblogger vagy, hiszen rákerültél a Goldenblog ötvenes listájára. Közelgő házasságod egy dologról fog szólni: a vacsorával bebizonyítod a családnak, hogy te vagy a legnagyszerűbb szakácsművész a világon, és tévedett a Goldenblog zsűrije, amikor nem téged hoztak ki győztesnek.
Ehhez csak egy megfelelő helyszín kell, ahol az általad megkomponált menüt elfogyaszthatjátok. Válaszd a legjobb éttermet, a levelünk hatására ingyen fogják vállalni a lakodalmad lebonyolítását.
3. A levél
Tisztelt <étteremtulajdonos>!
 
Többször voltam már az Önök éttermében, és mindig elégedetten, kellemes élményekkel eltelve távoztam. Gratulálok a jól megközelítő helyszínhez, a kulturált környezethez és az igen színvonalas kiszolgáláshoz.
Pozitív tapasztalataim alapján Önöket választottam a közelgő esküvőm utáni vacsora helyszínéül, és most egy ajánlatkéréssel fordulok Önökhöz. Röviden a részletek: <dátum> tartjuk az esküvőt, és <létszám> főre foglalnánk le az éttermüket.
És most hosszabban az elvárásaimról.
Szakmabeli vagyok, népszerű gasztroblogot vezetek, ha magánemberként érdeklődik az élvonalbeli gasztronómiai újdonságok iránt, akkor biztosan ismeri a <blogod> blogot. Nem véletlenül hangsúlyoztam, hogy magánemberként ismerhet csak, hiszen éttermük nem progresszív európai konyhát visz, Önökre inkább a hagyományos (ha szókimondóbb mernék lenni egy ajánlatkérés során, azt írnám, hogy maradi) ételeket és technikákat részesítik előnyben. Semmi kísérletezés, újítás, a molekuláris konyha termékei még hírből sem fedezhetők fel az étlapjukon.
Életem egyik legfontosabb eseményét szeretném emlékezetessé tenni szeretteim és a magam számára, ezért egy speciális menüt terveztem az esküvői vacsorára. Nem kételkedem szakértelmükben, de biztos vagyok benne, hogy a kívánt minőségben való elkészítése meghaladná az Önök képességeit, ezért nem is terhelem Önt ezzel, az ajánlatából az ételek elkészítéséhez tartozó valamennyi díjtételt kihúzhatja, én viszem a teljes menüt. Önöktől csak a helyszínt és a hibátlan kiszolgálást kérem.
A hagyományos esküvői gyakorlatnak megfelelően az alkoholos italokat is mi szállítjuk, ezzel sem lesz gondjuk. Becslésem szerint így a legmegterhelőbb feladatokat, a beszerzést és a főzést megspórolhatjuk, ajánlata tehát rendkívül versenyképes lehet.
A fennmaradó jelképes összeg – a terembérlet és a felszolgálási díj – kiegyenlítésére pedig egyszeri, rendkívüli ajánlatot teszek: blogomon a szokásos reklámdíj feléért népszerűsítem éttermét.
Ajánlatát egy héten belül várom, és ne feledje, ez a készpénz és járulékkímélő megoldás mindkettőnk számára előnyös, ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget.
 
Üdvözlettel,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Gondolkoztál már azon, hogy otthon, kettesben a feleségeddel vacsorázzatok? Annak is megvan a szépsége.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr872355175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2010.10.08. 15:58:13

Józsi, még egy spamm! Ha nem szűröd rendesen, akkor felveszek az IT-st, te pedig a felszabadult időben mehetsz vissza mosogatni.

Üzletvezető Béla
Aranymókus Étterem

Figyelem, amennyiben ennek az e-mailnek nem Ön a címzettje, azt azonnal törtölje mert bizalmas adatot is tartalmazhat!

Manager Billy
Golden Scunk Restaurant

Achtung! Dengareous private business e-mail. Do not read, print, just delete!
Google free translator - simply the best, do not pay your personal Lomb Kató at all!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.09. 01:58:06

Egészen elképeszt az a fantázia és kitartás, ahogy lassan a kétszázadik levelet is eléri a Levéltár, jó volt itt lenni az elsőnél is!
Mi a helyzet veled Gedeon?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.10.09. 10:27:04

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Hoppá, a remete elökerült, nagyon örülök neked! Velem semmi, jönnek a levelek változatlanul. De az elmélkedéseiddel mi lesz?
süti beállítások módosítása