Tornatermünk környékén felütötte fejét a slendriánság, az öltözők a kosz, a piszok és a káosz melegágyává váltak. Felpuhultunk!
1. Kategorizálás
Kategória: Céges
Alkategória: Nyílt levél
Stílus: Határozott, sportos
Célcsoport: Tanárok, diákok
2. Felhasználási javaslat
Az iskolaigazgató végre kinevezett csoportvezető tornatanárrá. Telve vagy ötletekkel, buzog benned a tettvágy, és bizonyítani akarod alkalmasságodat az új pozícióban. Gyors eredményt érhetsz el nyílt levelünkkel, függeszd ki mindenhol.
3. A levél
Kollégák!
 
Tornatermünk környékén felütötte fejét a slendriánság, az öltözők a kosz, a piszok és a káosz melegágyává váltak. Felpuhultunk!
A megkívánt egészséges körülmények helyreállítása érdekében a házirendet felülvizsgáltam, és azonnali hatállyal a következő változásokat rendelem el:
Régi házirendi pont: A váltócipőt már a bejárati szekrényeknél át kell venni. Az utcai cipőt ott kell hagyni.
Új házirendi pont: Az iskolaudvari váltócipőt már a kerítéskapunál át kell venni. Az udvari váltócipőt a bejárati szekrényeknél kell átvenni, a folyosói váltócipőt a lépcsőház kijelölt helyein kell átvenni, az öltözői papucsot az öltözőbe való belépéskor kell átvenni. A megfelelő cipőt a megfelelő helyen kell hagyni.
Régi házirendi pont: Utcai cipőben az öltözőbe belépni tilos!
Új házirendi pont: Nem megfelelő cipőben a nem megfelelő helyre belépni szigorúan tilos!
Régi házirendi pont: Az öltözőkben az alkoholfogyasztás és a dohányzás tilos!
Új házirendi pont: Az öltözőkben az alkohol- és drogfogyasztás, valamint a dohányzás szigorúan tilos! Tilos továbbá a hangos beszéd, a káromkodás, a viccelődés, egymás ugratása, a tanárok kifigurázása, csúfnevek használata, és egyáltalán, minden, ami nincs megengedve.
Régi házirendi pont: Az öltözőkben és a cipőtartóban hagyott felszerelésekért, értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!
Új házirendi pont: Felelősséget nem vállalunk! Szombatonként használtcipő vásár a tornaterem mellett, belépés a házirendnek megfelelően!
Kérek minden tanárkollégát és diákot a házirend maradéktalan betartására. Ne feledjük: a bűnözők nem bűnözőnek születnek, csak később válnak azzá. A bűn útjára koszos cipővel lépnek!
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Néhányan zúgolódni fognak, hogy a sok cipőcsere miatt elvesztik a szünetet, de tíz perc függeszkedés a bordásfalon letör minden ellenállást.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr342774319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.30. 10:08:27

A kép gusztustalan és undorító, én az ilyet kizárólag tizennyolcas karikával engedném kirakni.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.30. 10:46:41

@Bokortalan Lajtalan:

A 2011-es Prada mamuszkollekció vezető darabjáról beszélsz! Azért, mert nem tudod, merre tart a divat, még nem kell kötözködni.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.30. 11:36:00

@Levéltáros: hazugság, lenézés, divatmajomkodás, és mindez három sorban: a posztoló ezzel egyesre vizsgázott emberségből.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.30. 17:31:02

@Bokortalan Lajtalan:

Ajjaj, hogy tudnám én ezt jóvá tenni? Minimális célom a kettes emberségből.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2011.03.30. 19:10:37

Kegyetlen és szórakoztató. Bírom az ilyen posztokat. :D

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.30. 20:45:27

@entropic:

Elég sokat nézegetem az eredeti házirend verziót, nyomot hagyott bennem :)

Bokortalan Hajléktalan 2011.03.30. 20:55:08

@Levéltáros: Teljesen félreérted, Bokortalan Lajtalan vagyok, csak a bejáratnál lecseréltem, hogy ne mocskoljon idebent.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.30. 21:44:52

@Bokortalan Hajléktalan:

Tudom, ki vagy, de megőrzöm inkognítód. Élvezd szabadságod utolsó óráit, jön az iga hamarosan.

Bokortalan Hajléktalan 2011.03.30. 21:53:18

@Levéltáros: Amennyiben humorrokonságból indultál ki, kötelességem felhívni a figyelmedet, hogy tévúton jársz. Ez a Magyar Gyermekes netokratizmus úgy pattan le szarupáncélomról, mint a kiskunfélegyházi téesz titkárnőjének bakelitkörme a hatvanas évek elején, amikor a Vörös Október Ruhagyár által (el)szabott öltönynadrágon kurkászott a párttitkár naftalinszagú és mélységesen rosszoldali pömpölője irányába!

Bokortalan Hajléktalan 2011.03.30. 23:24:48

@Levéltáros: A pömpölő volt a banánhéj, ne is tagadd! Morfondíroztam rajta, hogy megkockáztassam-e, de gondoltam, egy ilyen mélyen gyökeredző jóoldali blogon, megendedhető ez a jóoldali matulista fikaizmus. Kurvára nem érted a dolgok igazi mibenlétét!

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.31. 08:21:09

@Bokortalan Hajléktalan: ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy az a kigondoltam-os hipster hülyegyerek vagy, más a Trollforgatóról nem írna le ekkora gyökérséget, hogy "matulista fikaizmus."

Bokortalan Hajléktalan 2011.03.31. 09:06:53

@Bokortalan Lajtalan: Szerencsére senki nem kényszerít, hogy tippelj, annál is inkább, hiszen mindenki pontosan tisztában van azzal, hogy én te vagyok és most magamnak körmölöm a választ.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.31. 09:18:36

@Bokortalan Hajléktalan: ezt benézted, látszik, hogy egy belpesti romkocsmás bölcsész vagy. A bloggerek ugyanis meg tudják nézni a kommentelő IP-címét. Szánalmas, ha valaki még ennyit sem tud.

Bokortalan Hajléktalan 2011.03.31. 09:24:58

@Bokortalan Lajtalan: Nos, az valóban szánalmas.
Amúgy nem érezzük, hogy méltatlan dolog itt kérdezz feleleket játszani magunkkal, proxy mögé bújva a bolondját járatni törvénytisztelő bloggazdákkal? Nem, nyilván nem érezzük, ezért most kifundálunk egy meghökkentő riposztot!

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.31. 09:41:09

@Bokortalan Hajléktalan: LOL gugliztál hirtelen valamit, hogy IP-cím elrejtése, és kijött, hogy "proxy", mi? Ha kicsit is értenél az informatikához, akkor tudnád, hogy a proxy az kurvára nem álcáz. dvhc.uw.hu/ Ide írjál már légyszíves a fórumba proxy mögül, rájössz, hogy mennyire álcáz.

Bokortalan Hajléktalan 2011.03.31. 09:48:05

@Bokortalan Lajtalan: Ezzel magamat is megleptem. Pedig gondolhattam volna, hogy nem tudom ilyen könnyen rászedni magam, elvégre osztályelsőként végeztem a Kodolányin. Asszem nikket kell váltanunk, mert gyalázatosan leszerepeltünk eme belső vívódás napvilágrahozatalával.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.31. 09:52:22

@Bokortalan Hajléktalan: "osztályelsőként végeztem a Kodolányin"
LOL és gondolom főtiszt vagy az NBH-nál, kezet fogtál Kásárral és az MTA tagja is vagy.

Bokortalan Hajléktalan 2011.03.31. 10:27:11

@Bokortalan Lajtalan: Unom magunkat, de ezt nyilván mi is tudjuk.
süti beállítások módosítása