Iktatószám: kettő

1. Kategorizálás
Kategória: Céges
Alkategória: Jópofa
Stílus: Főnöki
Célcsoport: Beosztottak
2. Felhasználási javaslat
Cégen belül javasolt kiküldeni olyan sportesemény – csapatjáték, leginkább foci – után, amiről tudod, hogy sokan nézték meg a helyszínen, és a cég is érdekelt (pl. szponzorálja a csapatot). Vesztes meccs kell hozzá. Ha nyertek, akkor ne levelezz, bulizz.
Ha MÁV-os vagy, a MÁV Előre meccsek nem számítanak.
Csak a közvetlen beosztottaknak küldd el, és azoknak, akikkel jóban vagy. Ha szélesebb kört célzol meg, a pozícióddal arányos utálatot váltasz ki. Ha nem vagy főnök, ez nem a te leveled, bár a büfében elsüthetsz pár dolgot belőle.
3. A levél
Kedves Kollégák!
 
Tegnap sokan ott voltunk a <sportesemény> meccsen, az eredményt mindannyian ismerjük. A meccs előtt mi, szurkolók is felkészültünk, ki hogyan. <Italos hírében álló kolléga> felkészülését nem említem különösebben, a sok <kedvenc itala> nem biztos, hogy a meccs miatt volt betöltve.
Engedjétek meg, hogy rövid értékelést adjak arról, miért is veszítettünk.
<Nagy mellű kolléganő> megfogadta, hogy az első félidőben pólóját felhúzva berohan a pályára, melleire vastag filctollal pedig fel lesz írva, hogy „SZOPOK”. Na ebből semmit sem láttunk, nem is kell részleteznem, hogy az akció elmaradása mennyivel visszavetette a szurkolásunkat, és áttételesen így a csapat teljesítményét is. -0,5 gól legalább a hatása.
<Leghalkabb kolléga> hangját egyszer sem hallottuk a gyakori kurva anyázások alatt, pedig a bíró bőven szolgáltatott okot erre, nem véletlenül írom ezt az értékelést és nem előadom prezentációként. – 0,3 gól hatást számolok.
<Nyitott kolléganő, már többeknek megvolt> a mi játékosainkra hajtott már a meccs alatt is, nem bírta ki azt a nyavalyás 90 percet. Álló pecekkel meg nehéz helytállni, -0,3 gólt eredményezett a túlfűtött erotika.
A fentiekből tisztán látszik, hogyha mindenki tette volna a dolgát, ahogy kell, minimum döntetlen az eredmény. Javaslom, hogy a következő mérkőzés előtt készíttessünk SZOPOK feliratú pólókat a kolléganők részére, és a helyes használatról a menedzsment erőt és energiát nem kímélve győződjön meg.
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Egy-két nap alatt az egész céghez eljut a leveled híre, hacsak nem a MÁV-nál dolgozol. Ha MÁV-os vagy, részvétem. Akik eddig nem ismertek, azok egy kicsit exhibicionista, de azért jó fej embernek gondolnak majd, aki kreatív, kezdeményező és bátor. A név szerint említett munkatársak persze ellenségeid lesznek, de ez elfogadható veszteség.
Ha férfi vagy, akkor az esélyed komolyan megnő egy numerára az ismerős nők körében.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr651557588

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sportesemény értékelése - újra (százharmincnyolc) 2010.06.28. 10:01:21

Tegnap nem sokan voltunk a <sportesemény> meccsen, pedig világbajnokság viszonylag gyakran van, a <cégetek> által szponzorált meccs csak ritkán. Kár volt kihagyni, hiszen így a PR költségvetésünk jelentős hányada veszett kárba.1. Kategorizá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása