Levéltáros 2009.12.01. 23:20

Világrekord

Iktatószám: hat

1. Kategorizálás
Kategória: Baráti
Alkategória: Esemény
Stílus: Dicsekvő
Célcsoport: Bárki
2. Felhasználási javaslat
Két dolog egyidejű bekövetkezése kell a levél elküldéséhez:
  1. Lehetőleg minél marginálisabb területen érj el egy szinte felülmúlhatatlan Guinness világrekordot, ideális esetben ez egy mások által lenézett/lesajnált tevékenységgel;
  2. Természetes szőkeség és kék szem.
A levél felhasználási lehetőségei eléggé korlátozottak, de ha összejön, nagyot durran.
A lenti levél a vagyonőr szakma egy technikáját használja példaként, de bármilyen hasonló kiemelkedő világrekord esetén küldhetjük a levelet.
3. A levél
Jó napot mindenkinek!
 
VILÁGREKORD!
Örömmel közlöm Veletek, hogy a rengeteg energia, lemondás és a szinte önpusztító életmódom meghozta az eredményét: a vagyonőr szakmára vonatkozó speciális etikai és szakmai szabályokat betartva a 24 órán belüli testüreg motozás világrekordját fantasztikus csúccsal, 1962 motozással én tartom <dátum> óta! A rekord értékét tovább emeli, hogy a motozások 15%-át saját magamon végeztem el. A Guinness megfigyelők hitelesítették a világrekordomat, szóval ez már hivatalos!
Ünnepeljük együtt ezt a szép teljesítményt, várlak partnereddel együtt a <vendéglő> vendéglőben! Gyertek el, extra programként a kulisszák mögé tekinthetsz, megmutatom a mesterfogások legjavát, a jelmondatom: „Kezemben a biztonsága”.
 
Üdvözlettel,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Az életed egy pillanat alatt megváltozik, remetéből ünnepelt közszereplő leszel, igazi társasági lény. Sok új barátod lesz, rád talál a szerelem, az életedet megfilmesítési jogát Hollywood megveszi, gazdag leszel, és a hírnév garantált. Tömény boldogság.
Két hét után mindenki elfelejt, a barátok elhagynak, a szerelmed összejön a stylistoddal, doppingbotrányba keveredsz, a szüleid megtagadnak, az összes pénzeddel lelép a legjobb barátod, a kötél, amivel felkötöd magad, elszakad.
Szóval csak óvatosan azzal a küldéssel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr241567717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása