Iktatószám: huszonkettő

1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Gasztro
Stílus: Keménykedő és megalázkodó
Célcsoport: Szerető
2. Felhasználási javaslat
Egy részeg éjszaka beolvastál a szeretődnek, akit gyakorlatilag havi fix összegért tartasz, hogy nem téged, hanem a pénzedet szereti, és azóta szünetel a kapcsolatotok. Bántotta a férfiasságod, hogy a férfiasságod egy nulla.
Igaz, hogy csak a pénzed kell neki, de milyen kényelmes ez, és meg is tudod keresni azt, amibe ez a kényelem kerül neked.
A részeg éjszakát legegyszerűbb elfelejtetni egy szép levéllel, itt találod.
3. A levél
Drága Szívecském,
 
Eszem a zúzádat, hiányzol, de nagyon. Hosszú most ez a távollét, nehezen viselem el a hiányodat. Egyfolytában szagolnám az ínycsiklandozó illatodat, harapnám a finom húsodat. Gyere minél előbb, már nagyon várlak.
Amit múltkor a fejedhez vágtam, hogy szerintem csak a pénzem kell neked, meg nem vagyok én rászorulva egy kurvára, kérlek, felejtsd el. Rá vagyok szorulva, ill. dehogyis, nem vagy te rossz lány. Tényleg hiányzol, hívj, és azonnal küldöm érted a taxit.
Emlékszel, mennyit játszottunk a tejszínhabbal, fújtuk és nyalogattuk egymásról. Most bevásároltam egy kartonnal, és még a flakon mérete is olyan, hogy használhatjuk másra is. Ne kínozz, ne várass, hívj és gyere, nem friss húsra vágyom, hanem rád.
 
Csók,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ha pénzed van, és nem sajnálod, akkor a kapcsolat kitart nagyon sokáig. Néha el kell viselned egy kis megaláztatást, mert ára van annak, hogy emberkedsz, de belefér. Egy jó levél (és egy komolyabb ajándék) újra összeboronál benneteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr761621634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása