Iktatószám: huszonhat

1. Kategorizálás
Kategória: Hivatalos
Alkategória: Nyílt levél
Stílus: Figyelmeztető
Célcsoport: Magyarország minden polgára
2. Felhasználási javaslat
Talán ez az a levél, aminek a felhasználása a legvalószínűtlenebb, viszont ha majd tényleg kell, akkor nem lesz idő a megírására. Vészhelyzet lesz, és azonnal publikálni kell egy rövid, akcióra késztető figyelmeztető levelet, amit mindenki gyorsan képes befogadni és értelmezni, még erős stressz alatt is.
A levél akkor használható fel, ha:
  • Magyarország miniszterelnöke vagy;
  • Ufók támadták meg a földet, és nagyon úgy tűnik, hogy nyerésre állnak, pár nap van csak hátra az emberiség teljes leigázásából.
Kb. 10 000 idegen civilizáció létezik a Tejútrendszerben a felülvizsgált Drake-formula alapján, ezért erősen javaslom ennek a linknek az elmentését és a levél mesterpéldányának papír alapon való tárolását is.
3. A levél
FUSSATOK!
4. A levél hatása
Ha van egy polgára az országnak, aki 1.) okos, mint Albert Einstein, 2.) kreatív, mint Öveges professzor, 3.) gyors, mint Bruce Lee, 3.) és önfeláldozó, mint Csupati őrmester, akkor van esély arra, hogy ez az ember szembeszáll az ufókkal, megtalálja a gyenge pontjukat, alkalmazza félelem nélkül ellenük az ellenszert, másokat is maga mellé állít, és így győzelmet arat az emberiség az elnyomó ufók felett.
A győzelem után te kapsz egy emlékművet a legnagyobb magyarok között, elvégre te voltál a kritikus időszakban a vezér és te hívtad fel a polgárok figyelmét a cselekvésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr621629264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása