Kedves Olvasó,

 
Bizony, jubilálunk. Harmadszáz* levél után saját Hírlevelet indítunk a magunk ünneplésére, meg azért is, hogy ne csak az archívumból kínkeservesen kiválogatott szemetet olvasd, hanem minőségi levél is kerüljön eléd. Mert elképesztő sok ám a szar itt, alig tudunk kiszedni olyanokat, amik közlésre érdemesek. A minőségre meg szükség van, mert az olvasottság mindenekfölött.
A Hírlevélről általában
Magunkról többes számban beszélünk, mert így komolyabbnak tűnik a vállalkozásunk.
Állandó rovatokkal jelentkezünk, úgymint:
  • Változások a Levéltár életében
  • Új kategóriák
  • Állásajánlatok
  • Levéltári pletykák, exkluzív belső hírek
Megjelenik időnként**.
Változások a Levéltár életében
A jövőben a publikált leveleknél az iktatószámot a címben szerepeltetjük, zárójelek között, nem pedig a szövegben. Kis változásnak tűnik ez, de a hatása szinte felbecsülhetetlen***.
A Hírlevelek a Levél kategóriák alól nem elérhetők, a Honnan hová hogyan rovat alatt gyűlnek, ott talán a Nyájas Olvasó is megtalálja, hová kell klikkelni.
Áttértünk a modern, kettős-kínai**** kategorizálásra, így némely, már publikált levél kategóriáját meg kellett változtatnunk. Emiatt nehogy újraolvasd őket, csak felidegesítenéd magad. A Levél kategóriák rovat most már pár szóban bemutatja, melyik kategória alatt milyen leveleket találhatsz. Volt egy kis félrekategorizálás is, de már kirúgtuk a felelőst.
 
Új kategóriák
Reklám: reklámlevelek, szemetek és érdemesek, majd meglátod, egyelőre üres.
Üzleti: nem összekeverendő a cégessel, mert ott egy cégen belül leveleznek egymással a szerencsétlenek, itt üzletemberek leveleznek üzletemberekkel, cégek a cégekkel. Komoly téma, csak messziről nézegesd.
 
Állásajánlatok
Ha dinamikusan fejlődő csapatunkba otthoni munkavégzésre, progresszív jutalék mellett agilis munkatársakat keresünk, feltétlenül szólunk. A felmondásodat elindíthatod addig is.
 
Levéltári pletykák, exkluzív belső hírek
Nagy durranásra készülünk, a levelek után megkezdtük a képeslapok feldolgozását is. Sajnos itt aztán tényleg minősíthetetlen a színvonal, az eddigi legérdekesebb képeslap szövege ezt volt: „Üdvözlet innen a távoli Balatonról, csodás minden, Elvirát is pusziljuk, csók!”. Ebből nehéz lesz építkezni, de majd meglátjuk.
 
Tőled továbbra is várjuk az igényeket (Kívánságdoboz), ötleteket (levél a Levéltárosnak), vagy értékeléseket (kommentek).
 
További jó olvasást és levelezést kíván:
                A Levéltár csapata*****
 
* Egészen pontosan harminchárom.
** Mikor hogy.
*** Mi azért felbecsültük, 5 mp megtakarítás levelenként.
**** Kódnév, a módszerünket nem adjuk ki.
***** Ötcsillagos levél, minőség a javából!

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr641647027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása