1. Kategorizálás

Kategória: Üzleti
Alkategória: Adásvétel
Stílus: Felsőbbrendű
Célcsoport: Kispályások, akik neked akarnak valamit eladni
2. Felhasználási javaslat
A kiindulás: sikeres céged van, és boldog-boldogtalan le akar húzni, bombáznak az üzleti levelekkel. A minőségük csapnivaló, mindegyik a kukában végzi. De te ebből is hasznot húzol, nem véletlenül vagy a vállalkozók legjobbika: összeállítasz egy üzleti levelezéssel foglalkozó könyvet profi, használatra kész mintalevelekkel, és elrettentő példaként a neked küldött vackokat használod fel. Még a szarból is pénzt csinálsz. Ezt a nagyszerű könyvet pedig egy üzleti levéllel kezded el árulni azoknak, akiktől nem vettél semmit a vállalhatatlan leveleik miatt.
Itt találod meg a könyved eladásához szükséges levelet, neked már csak a könyvet kell megírni hozzá. A fejléccel meg a többi üzleti kellékkel nem zavarlak, de majd tedd a levélhez.
3. A levél
Tisztelt Hölgyem/Uram!
 
Cégeink között a kapcsolatfelvételt Önök kezdeményezték a termékük bemutatásával, ezt nagyon köszönöm. Azonban ha megnézi a rendelési állományukat, láthatja, hogy mi nem rendeltünk egy darabot sem. És ez így is fog maradni, ennek oka pedig az üzleti levelük, ami:
  • A legelemibb formai követelményeknek sem tesz eleget,
  • Negatív tónusú, tapintatlan hangvételű,
  • Összefüggéstelen, logikátlan, tagolatlan, terjengős,
  • Hiányzik a személyes hangvétel, nem szólít meg engem, a potenciális vevőt.
Fentiek alapján számomra egyértelműnek tűnik, hogy az Önök cégének nem vevőkre, hanem jó üzleti levelekre van szüksége. Ez szerencsére megoldható.
Most megrendelheti az Üzleti levelek minden helyzetre, főként kezdőknek c. könyvemet bevezető áron, amíg a készlet tart. Higgye el, szükségük van rá.
Megrendelését várom, és őszintén remélem, hogy a segítő szándékomat nem érzi piszkálódásnak, pláne negatív kritikának.
 
Üdvözlettel,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Új termék, még több haszon. Egyértelmű, hogy dőlni fog hozzád a pénz, mert a piac szinte korlátlan. A profitot megérezve megkeres majd sok pofátlan adománygyűjtő, de te le tudod rázni őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr571649168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása