1. Kategorizálás

Kategória: Legalja (kategórián kívüli)
Alkategória: Névtelen
Stílus: Kőkemény és vérprofi
Célcsoport: Bárki
2. Felhasználási javaslat
Zsarolással pénzhez jutni nehéz. Ha ismered egy nagyon gazdag ember sötét titkát, akkor zsarold meg bátran, de erről jobb, ha mi nem tudunk. Amit itt találsz, az egy ritkán használt zsarolási forma, a tömegzsarolás.
Ez a levél akkor hasznos, ha nagyon kéne a pénz, de nem tudsz senkiről semmi olyat, amiért az hajlandó lenne fizetni. Nem probléma, zsarolj meg nagyon sok embert általánosságokkal, kis összeget kérve a hallgatásodért. Mindenkinek van olyan titka, aminek a megőrzéséért hajlandó fizetni is. A levél garantáltan működik, mi is megkaptuk és fizettünk.
3. A levél
Most elkaptalak!
 
Tudom, hogy loptál a munkahelyedről, bizonyítékaim vannak! Nem vagy te olyan ügyes, mint hiszed, hagytál magad után épp elég nyomot, és ezeket átadom a főnöködnek egy hét múlva. A tökéletes bűntény, mi? Most elkaptalak, fasztakarcs! Egy kirúgással nem fogod megúszni, ez már kiveri a biztosítékot mindenhol, feljelentés lesz belőle. Bűnöző vagy, baszod!
A szerencséd az, hogy a hallgatásom megvehető. A fizetésed felét akarom, így juttasd el hozzám a pénzt: <remélem, van valami visszakövethetetlen módszered a pénz átvételére, ide azt írd>.
Olcsón megúszhatod, de ne feledd, egy heted van, nem várok többet!
 
Fizess, vagy véged lesz, mint ennek a lev
4. A levél hatása
A nagy számok törvénye alapján valami azért összejön, de gazdag nem leszel. És ha egyszer kapsz egy ilyen levelet, akkor fizess te is, mert neked tényleg van takargatni valód.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr321652660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.11. 06:53:34

Látom keményebb vizekre evezünk. :) De való igaz, a nagy számok törvénye alapján ha sok embernek szétküldünk egy ilyen levelet, nem igaz hogy nem esik le valami kis pénz. :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.01.11. 15:30:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Azt hiszem, csak a nagyon-nagyon-nagy számok törvénye esetén jön be ez a levél. De majd a 2.0-ás verzió!
süti beállítások módosítása