1. Kategorizálás

Kategória: Szerelmes
Alkategória: Felszólítás
Stílus: Hideg és racionális
Célcsoport: Volt szeretőd
2. Felhasználási javaslat
Szőke vagy, de okos és számító. Jól jön ez a sok ész, hiszen dolgozni nem akarsz, élni pedig nagy lábon szeretsz. Jó, hogy vannak szeretőid, akik leveszik a munka terhét a vállaidról, bár az egyik most nagyon csúnyán szeretne tőled szabadulni, téged dob el, hogy a házasságát és a régi szeretőjét megmentse.
Lehet így is, gondolod, és felkeresed a Levéltárat. Hopp, rögtön itt is egy megfelelő levél, tényleg vág az agyad, tudod, hova kell fordulni segítségért.
3. A levél
Kedveském,
 
Ha a kapcsolatunkat tényleg le akarod zárni, akkor több energiát kellene befektetned, mert ez így nagyon gyengére sikerült. Azt hiszed, hogy egy SMS - lebuktam és vége - elég egy a könnyes szakításhoz? A könnyekhez még csak-csak, de a szakításhoz több kell.
Szerintem komoly klubéletet tudnék alapozni a szidalmazásodra, vagyunk páran, akikkel ilyen egyszerűen bántál el, és vannak páran, akik még az SMS-ed előtt állnak. Szerencsédre nem a népművelő szakon, hanem a közgázon végeztem (nem is tudtad, mi?), ezért jobban szeretem, ha a vitánkat pénzügyi síkon oldjuk meg. Tízmillió, és a feleséged meg a régi szeretőd nem tudják meg a részleteket rólunk. SMS-ek – még a heves időszakból –, híváslisták, hangfelvételek, néhány ruhád, amit nálam hagytál – szép gyűjteményem van –, és persze a fotók. Nehéz lenne ezt kimagyarázni, még a te kvalitásaiddal is.
Okosabb vagy te ennél, tudom jól. Várom a konspirációs üzenetedet a pénz átadására, de ne gondolkozz sokat, elég egy netes átutalás is ide: <számlaszámod>.
 
Csókollak,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Kis alku lesz, de megkapod a pénz jelentős részét. Még jó, hogy nem egy lábon állsz, van néhány állandó pénzforrásod, így nem kell kapkodnod a következő áldozat kiválasztásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr361680400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.27. 01:10:14

Csak aztán egy felhorgadt férfi - ami nem is olyan ritka - nehogy hirtelen dühében alternatív módját válassza az elhallgattatásnak. :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.01.27. 09:52:29

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Jó észrevétel, kb. 10 levéllel a publikáltak előtt járok, és érdekes módon keményedik a blog, szerintem a századik levél környékére már horror lesz itt minden. Nem is tudom, miért van, majd húsvétra nyuszis leveleket is előkeresek relaxálni.
süti beállítások módosítása