1. Kategorizálás

Kategória: Közösségi
Alkategória: Rendreutasítás
Stílus: Durva, erőteljes
Célcsoport: Az elkényeztetett kamasz
2. Felhasználási javaslat
Ma a legtöbben úgy gondolják, hogy Jézuska nem létezik, csak a lusta felnőttek találták ki azért, hogy a neveletlen gyerekeket lehessen zsarolni és jóságra kényszeríteni a karácsonyt megelőző pár hónapban.
Nem így van, Jézuska tényleg létezik és tényleg mindent tud és lát. Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen halhatatlan személyeket is ki tud szolgálni szerény Levéltárunk.
Ha te vagy Jézuska, és felháborít ennek az elkényeztetett kamasznak a levele, amit a szüleinek írt valójában, de téged is belekevert, akkor ne erőltesd meg magadat a válasszal, mi elkészítettük neked. Reméljük, hogy nem leszel hálátlan karácsonykor.
3. A levél
Ide figyelj te kis fattyú!
 
Azt hiszed, hogy büntetlenül felhasználhatsz engem, a szeretet jelképét a magánakcióidra? Minek képzeled magad, te rohadék?!
A nevem egyet jelent a szeretettel a IV. század óta, te pedig szégyentelenül felhasználsz azért, hogy a kicsinyes dühödet kitöltsd a kicsinyes szüleiden. Durva, kegyetlen és lelketlen támadás ez a részedről, de mit is várhatnék egy olyan hülyétől, aki már négyévesen is a pénzben hitt, nem bennem.
Jól figyelj te pogány pöcs, mert egy esélyed van csak a megbocsátásra: mától kezdve a blaszfémia elleni küzdelemnek szenteled az életedet, és akkor – talán! – megbocsátok. Irtod az istenkáromlást, a kegyeletsértést, és mellettem prédikálsz a hitetlenek előtt mindenhol, mindenkor.
Ha látom az elkötelezettségedet és a kérlelhetetlenségedet, akkor karácsonyra megkapod, amit akarsz.
 
A béke és a szeretet legyen veled:
                Jézuska
4. A levél hatása
Lehet, hogy ez az egyszeri őszinte hang nem ellensúlyozza a fogyasztói társadalom évtizedes romboló hatását, de érdemes megpróbálni. Ha az elkényeztetett kamasz ezután sem fog hinni benned, legközelebb vedd el a karácsonyi ajándékát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr1001712779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása