Kedves Olvasó,

 
Harmadik Hírlevelünket az olvasói kérdések megválaszolásának szenteljük, természetesen figyelembe véve az állandó rovatok iránti múlhatatlan érdeklődést.
Sokan kérdezik, hogy meddig tartható még ez a magas színvonal, bírjuk-e még erővel. Bírjuk, mert szedjük a sok amfetamint és sportolunk is. De a napi munka nagyon megterhelő, csak a kávészünetekre elmegy annyi energia, amennyi egy gyémántbányász napi munkájához kell, és akkor még nem is dolgoztunk. A gyengébbje gyorsan elhullik, nem ritka az idegösszeroppanás nálunk, de kívülről ez nem látszik, csak a folyamatos és egyenletes kiváló minőség az, amit eléd tárunk. Szolgálat ez, a legnemesebb, de te méltó vagy rá.
Szusszanni sincs időnk, ahogy itt láthatod.
Mások azt akarják megtudni, hogy miért nincsenek szóviccek a Levéltárban. Az ilyen kérdések után szoktunk dupla kávészünetet tartani, hogy kellően lehiggadjunk, mert a szóvicceket utáljuk, ilyesmi leveleket még a Legalja kategóriába se teszünk be.
Megint mások nem kérdeznek, ennek örülünk, mert van egy megállapodásunk a Tudakozóval, hogy ők nem publikálnak leveleket. A megállapodás Levéltárra eső kötelezettségeit itt most nem ismertetjük.
A legfontosabb, hogy megvagyunk, és megyünk tovább a megkezdett úton, nem tántoríthat el minket senki és semmi a célunktól.
 
Változások a Levéltár életében
Egy: szombat szünnap.
Kettő: a Levéltárban összegyűlt hatalmas tudás és bölcsesség időnként ki akar törni belőlünk, és ezt hagyni fogjuk. A levelek és hírlevelek mellett néha közzéteszünk saját írást is a legkülönfélébb témákban, hurkalevél megjelöléssel. Ebbe minden belefér.
 
Új kategóriák
Fontolgatjuk az ún. humoros levelek publikálását a „Humoros” kategória alatt, hogy ne csak ez a sok száraz levéltári anyag kerüljön eléd, de még nem döntöttünk, mert a szakmaiság nagyon fontos számunkra, és nem szeretnénk egy jó poén kedvéért feláldozni a nehezen kivívott tiszteletedet. És vicces levelet sem találtunk eddig, kivéve a mi belső levelezésünket, de azokat nem adjuk ki.
 
Levéltári pletykák, exkluzív belső hírek
Készül az új dizájn, egy új sablonon dolgozik a Levéltár netes szárnya, a modernek. A megújult külsővel azokat készülnek megszólítani, akiket eddig elijesztett ez az ócska tucatsablon. A maradiak viszont a netről való kivonulást készítik elő, papíron, szamizdatként terjesztenék a leveleinket. Az olvasottságunkat figyelve ehhez nem kell nagy beruházás, két indigó elég lenne. Majd meglátjuk, ki nyer.
 
Kétszer-kettő
Mai Hírlevelünk interjúalanya a kreatív, aki egy igazi művész, a szó legnemesebb értelmében (a szó nemtelen értelmében egy ingyenélő lusta disznó).
Mit szeretsz legjobban a Levéltárban?
Szeretem, hogy a művészetem itt kiteljesedhet, hogy minden alkotó energiámmal a blog dizájnját szebbíthetem.
Ha a Levéltár nem egy előre gyártott blog.hu sablont használna, milyen lenne a dizájn?
Ugyanilyen.
 
További jó olvasást és levelezést kíván,
                A Levéltár csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr691730428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása