Hetek óta az Ön nevétől hangos az iroda, mindenki a panaszára adott válaszon röhög, Ön az év hülyéje nálunk.

1. Kategorizálás

Kategória: Üzleti
Alkategória: Névtelen
Stílus: Lelkiismeretes
Célcsoport: Bunkó panaszos
2. Felhasználási javaslat
Ha te vagy az a szerencsétlen levelező droid, aki egy vérprofi levelet írt egy reklamációra, és akit ezért a főnöke úgy jutalmazott meg, hogy az büntetés inkább, akkor ne keress tovább, itt a leveled.
Mielőtt elküldöd, engedd meg, hogy elmagyarázzuk motivációidat, és azt, hogy miképpen teszi helyre a nagy igazságtalanságokat ez a fondorlatos levél.
Harmónia és egyensúly. Sikeresen leráztál egy bunkót (a panaszost), erre egy másik bunkó (a főnököd) féltékenységből meg akar utáltatni a kollégáiddal. Siker és kudarc, ha összehozod őket, kioltják egymást, és kialakul a harmónia. A legegyszerűbb, ha a panaszosnak írsz egy névtelen levelet, amiben a főnöködre kened a megalázó válaszotokat, és hátradőlve megvárod, míg ez az agresszív állat lerendezi a konfliktust.
3. A levél
Kedves Uram!
 
Névtelenül írok Önnek, mert az állásomat féltem, de nem hagyhatom szó nélkül, amit ezek a vadbarmok – a kollégáim – művelnek Önnel. A <légitársaság, ahol dolgozol> panaszkezelő osztályán dolgozom, és az elveszett bőröndjéről van szó, amit légitársaságunk az <iktatószám> azonosítóval tart nyilván.
Hetek óta az Ön nevétől hangos az iroda, mindenki a panaszára adott válaszon röhög, Ön az év hülyéje nálunk. Ez nem valami buta megjegyzés a részemről, hanem az osztályunkon zajló idióta verseny első helyezettjének járó hivatalos díj: az év hülyéje az, akit a legjobban sikerül megalázni úgy, hogy észre sem veszi. Felháborító, de az osztályvezető, <utált főnököd neve> azt gondolja, hogy ez közösséggé kovácsolja az osztályunkat. Szinte mindenki azon versenyez (én természetesen nem), hogy udvariasan hülyét csináljon a panaszosainkból. Önnek személyesen a főnökünk válaszolt, demonstrálva, hogy milyen az, ha egy nagypofájú bunkót egy profi tesz helyre. Elkeserítő, tudom, de egyedül nem tehetek semmit, kiközösítenének, ha a véleményemet itt bent hangoztatnám. Az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy informálom Önt erről a nemtelen helyzetről, és megadom a főkolompos otthoni címét, hogy esetleg személyesen tisztázza vele ezt a rosszindulatú viccet: <a főnököd lakcíme>.
Emberségből levizsgáztunk, tudom jól. A lelkiismeretem nem hagy nyugodni, egy jó embert megalázni nem helyénvaló, ezért írom ezt a levelet, és remélem, hogy megérti, miért névtelenül.
 
Üdvözlettel:
NeTuddKi
4. A levél hatása
Örülünk, hogy fel tudod venni a kesztyűt ebben az aljas játékban, a szentekre itt semmi szükség. A főnököd és a bunkó reklamáló randevúját megnéznénk mi is, de erre nincs lehetőség, viszont a leveleket figyelve talán kiderülhet később, mi történt velük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr871774829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása