Azt nem tudom megmondani, hogy hány éved van még hátra az életedből, de rossz lehet arra gondolni, hogy a legvidámabb nap már a múlté, még ha az egy felejthetetlen Sas kabaré is volt. Túl a csúcson, most már csak az andropauza, kapuzárás, ilyesmi jöhet? Lófaszt!
1. Kategorizálás
Kategória: Reklám
Alkategória: Jópofa
Stílus: Anglomán okostojás
Célcsoport: Mindenki
2. Felhasználási javaslat
A blogod az ismeretlenség mocsarába süllyedt, a Google is csak háromnapi élelemmel felszerelt embereknek engedi meg, hogy rákeressenek, olyan mélyen lehet rátalálni. Ez a teljes érdektelenség nem zavar, de a kedvenceidet, a Hírleveleket sem olvassa senki, ami már fáj. A blogodról szóló Hírleveleket anno a saját szórakoztatásodra találtad ki, de nagyon a szívedhez nőttek, és most sajnálod, hogy másnak nem kellenek. Egy reklámkampányt indítasz, amivel a blogodat reklámozó Hírleveleknek csinálsz reklámot.
Kicsit nyakatekert gondolkodás, de csináld, ha akarod, a levelet megtaláltuk hozzá. De szerintünk jobb lenne, ha a mienkhez hasonlóan színvonalas Hírleveleket írnál, mert ezeket zabálják az olvasók.
3. A levél
Kedves mindenki, és még mások is!
 
Emlékszel életed legvidámabb napjára? Megvan? Nem kell elárulnod, hogy mi az, lehet éppen egy londoni fellépésed Jack Dee vendégeként a Live at the Apollo showban, ahol a közönséggel együtt szórakoztál egy hatalmasat, vagy a legutóbbi Sas kabaré ismétlése a tévében, amit a haverokkal néztetek meg, mindegy is, csak gondolj egy picit vissza rá. Ugye utána még órákon keresztül fel voltál dobva, és azóta is idézed mindenhol ezt a felejthetetlen pillanatot, keresed ezt az érzést.
Azt nem tudom megmondani, hogy hány éved van még hátra az életedből, de rossz lehet arra gondolni, hogy a legvidámabb nap már a múlté, még ha az egy felejthetetlen Sas kabaré is volt. Túl a csúcson, most már csak az andropauza, kapuzárás, ilyesmi jöhet? Lófaszt!
Van megoldás, hogy a csúcs, életed legvidámabb napja mindig előtted legyen. Olvasd a <blogod> blogot rendszeresen! Kis ízelítő, miről is beszélek: <link a hírleveleidre>, csak egy klikk, pár perc olvasás, és megvan a legvidámabb perc az életedben. És minden új poszttal megdőlhet a rekord, mert folyamatosan emelem a lécet, érdemes rendszeresen visszatérni.
Na? Jöhet a következő poszt, vagy a mindennél jobb Hírlevél?
 
Üdv:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ne számíts semmi jóra, reménytelen eset vagy. Inkább le kellene feküdnöd valami sztárbloggerrel, aki egy kicsit reklámozgat téged. Van a szereposztó díványhoz hasonló olvasottság növelő kanapé.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr261776859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása