A megszokott határtalan ivászatoktól és állati lerészegedésektől eltérően most egy tematikus találkozót szeretnék összehozni a tőlem megszokott tudományos alapossággal: meg kell találnunk a határainkat.
1. Kategorizálás
Kategória: Baráti
Alkategória: Jópofa
Stílus: Vidám
Célcsoport: Barátok (itt azért megjegyezzük, hogy az üzleti leveleket nem az üzleteknek kell küldeni)
2. Felhasználási javaslat
Ha vannak barátaid (miért ne lennének, hiszen nem a neten lógsz egész nap, mi legalábbis nem látunk itt gyakran), akkor itt az ideje annak, hogy ünnepeljetek egyet. A barátságot gondozni kell, hiszen fontosabb szinte mindennél (az első azért a család!). Szervezz egy szolid partit, érezze mindenki, hogy fontosak vagytok egymásnak. Utána könnyebb lesz a kölcsönkérés is.
3. A levél
Sziasztok,
 
Rég találkoztunk, és ez pont elég ok arra, hogy most hétvégén összejöjjünk, mert akkor a következő hétvégén azt ünnepelhetjük meg, hogy nemrég találkoztunk. Ha most lemaradtál, akkor legyen elég annyi, hogy találkozzunk a szokott helyen, ekkor: <időpont>.
A megszokott határtalan ivászatoktól és állati lerészegedésektől eltérően most egy tematikus találkozót szeretnék összehozni a tőlem megszokott tudományos alapossággal: meg kell találnunk a határainkat. Mindenki mérje meg a testsúlyát otthon, és készüljetek arra, hogy pontosan kiszámított ütemben, állandó kontroll alatt fogunk berúgni. Hatalmas lépés lesz ez számunkra a tudatosság útján, mert eddig kiszámíthatatlanul ittunk, de ezentúl tervszerűen fogunk berúgni.
Az előnyök szinte tapinthatók: régen csak dobáltuk befele az italokat, és hiába tudtuk, mennyi időnk van bulizni, vagy túl korán kiütöttük magunkat, vagy kénytelenek voltunk félig józanul végignézni a zárórát. Ezután más lesz, mindenki pontosan be tudja lőni az optimális fogyasztási sebességet a rendelkezésre álló időhöz, így mindig el tudjuk érni a kívánt állapotot. Forradalmi, ugye?
A hétvégi kalibrációs találkozó után a következő hétvégére az ellenpróbát is ütemezzük be, de valami azt súgja, hogy új helyet kell keresnünk, mert a határok keresése mindig problémákkal jár. Hiába, a nagy felfedezőket mindig támadja a pórnép, de az idő minket fog igazolni, én az orvosi Nobel díjat sem tartom kizártnak. Ha megnyerjük, természetesen elisszuk. Most ennyi, gyere a kísérletre!
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Találkoztok természetesen, hiszen barátok vagytok. A parti tudományos része azonban kudarcot vall, mert azzal nem számoltál, hogy nagyon hamar kiléptek a normális tudatállapotból, és a jól felépített adminisztrációs rendszer (ivás, strigula és időmérés) összeomlik, ráadásul törlődik a rövidtávú memória, így a határokat ugyan megtaláljátok, de senki nem tudja, mennyi üzemanyag kell az eléréséhez. Sebaj, lesz még alkalom a kísérletezésre, és ha így folytatjátok, előbb-utóbb az egyikőtök a bőre alá ültetett Esperal miatt képes lesz a józan adminisztrációra.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr971791105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása