A címem változatlan, a Google AdSense rendszerben már megadtam nektek, keressétek ki nyugodtan – igen, humoros publikációim is vannak a blogomon –, a csekket várom.
1. Kategorizálás
Kategória: Üzleti
Alkategória: Ajánlat
Stílus: Szépirodalmi és humoros
Célcsoport: Google CEO (Eric Schmidt)
2. Felhasználási javaslat
Múltkor letörted az Indexet, most nekimész a Google-nek, az se lehet keményebb. A mocskos AdSense hirdetési rendszerükkel kizsákmányolnak téged, a profitból nem részesülsz, ellenben ők halálra keresik magukat a blogodon elhelyezett reklámokkal. Nincs ez jól így, tehát változtatsz rajta.
Ez egy levél a Google-nek, amiben felhívod a figyelmüket arra, hogy hosszú távon nagyon fontos, hogy az elosztott jövedelem arányos legyen a befektetett munkával. Ha nem arányos, akkor baj lesz, ezt érzed homályosan, de itt mi sem tudunk háttéranyaggal szolgálni a pontosításhoz, mert az egyik legnagyobb partnerünkről van szó, és nem akarunk velük felesleges vitákba bonyolódni.
3. A levél
Tisztelt Vezérigazgató Úr, kedves Eric!
 
Gondolom van elég szabadidőd a felhasználói levelek olvasására, hiszen ömlik a pénz hozzátok számolatlanul a sok rabszolga áldozatos munkája nyomán, ezért is merek neked közvetlenül levelet írni. No meg azért, mert magam is CEO vagyok, a <blogod> blog elsőszámú vezetője. Nekünk kettőnknek van egy nyitott ügyünk, a részleteket még nem ismered, de most eléd tárom.
A hirdetési rendszeretek, az AdSense program nagyon hatékonyan működik, ha van, aki működtesse. Szerintem nem titok előtted, hogy a feltörekvő bloggerek tonnaszám építik be blogjukba az AdSense kódot és klikkelnek a reklámokra éjjel-nappal, sőt némelyikük még tartalmat is kanyarít a reklámok köré, hogy vonzóvá tegye mások számára is a klikkelést, még sincs anyagi hasznuk belőle.
Magam is ilyen blogger vagyok, írom a jobbnál jobb posztokat, klikkelgetek a Google hirdetéseire, és szomorúan nézem a postaládát, mert csekk az sehol. Ugyanakkor ti nem csináltok semmit, csak az egyszer kifejlesztett automata rendszerből kinyert pénzfolyamot irányítjátok a bankszámlátok öblébe – bizony, szépirodalmi blogom van –, és néha csepegtettek nekünk, a dolgozóknak némi alamizsnát. Most volt a negyvennyolcas magyar forradalom évfordulója, nagyon igaz, amit a költő ír: „Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!”. A költő nevét nem írom ide, van nektek az a híres keresőtök, találjátok meg. Itt azért megjegyzem, hogy nem értem ezt a nagy kereső őrületet, én nem használok semmit, magam tartom nyilván az internet fontosabb dolgait, egyszerűbb, mint 3rd party szolgáltatót igénybe venni.
De vissza kettőnkhöz, mert a keresés üzletágban nincs közös halmazunk: igazságos elosztást akarok, a hasznotokból úgy részesüljek, ahogyan a munkámmal hozzájárulok a sikeretekhez. Én napi egy órát blogolok, tehát egy főmunkaidőben foglalkoztatott alkalmazott munkaidejének 13%-át töltöm nektek hasznos tevékenységgel (1 / 8 = 12,5 és felfelé kerekítünk). Tehát a profitotok 13%-a az én jogos jussom, nincs apelláta.
A címem változatlan, a Google AdSense rendszerben már megadtam nektek, keressétek ki nyugodtan – igen, humoros publikációim is vannak a blogomon –, a csekket várom.
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Briliáns ötlet, kár, hogy nem nekünk jutott az eszünkbe. Meggazdagszol egykettőre, ebben szinte biztosak vagyunk. Mi a hosszú távú üzleti tervünket futtatjuk, az se rossz egyébként.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr751845780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása