Kedves Olvasó,

 
Immár hagyománnyá nemesedett a Levéltár életéről szóló Hírlevelek közlése, a negyedik szám – a múltkori kisiklást nem számoljuk – jubileumi, kilencvenedik publikációnk is egyben.
Ma a zsebünkben turkálunk, bemutatjuk azt az üzleti modellt, aminek a segítségével a Levéltár titokzatos tulajdonosi köre a nagybefektetői státuszból a 100 leggazdagabb magyar közé lép.
Olvasottság, reklám, valutában realizált bevétel és kitartás, ez a biztos meggazdagodás titka. A magas olvasottságot a kitűnő szerzői gárda biztosítja, a reklámozáshoz pedig egy olyan partnert kerestünk, aki kellően jártas az internet világában, valamint kiterjedt ügyfélhálózattal is rendelkezik. Internetes aukción választottuk ki a Google-t, akinek az AdSense programja garantálja a biztos és állandó jövedelmet. Maga a Google itthon talán még nem ismert, de biztosíthatunk minden érdeklődőt, hogy külföldön, különösen az Amerikai Egyesült Államokban jó nevű cégnek számít szakmai körökben. Ami nagy előnye még, hogy Euróban, igazi nyugati keményvalutában fizet.
Az üzleti tervünk főbb pillérei és a kiindulási adatok a következők:
  • A legutóbbi három hónapban 0,49 EUR bevételre tettünk szert a reklámokból.
  • Változatlan olvasottságot és felhasználói szokásokat feltételezve ez évi 2 EUR (kerekítve).
  • A 100 leggazdagabb magyar közé 4,5 milliárd forint felett lehet bekerülni (becsüljük ezt 17 millió EUR-ra).
  • 8,5 millió év alatt a 2 EUR/év bevételből elérhető a cél, ha a kamatokat a működésre fordítjuk és a tőkét nem éljük fel.
  • A valuta alkalmazásával az inflációs hatást gyakorlatilag kiküszöböljük.
A Levéltár hosszú távú projekt, nem balatoni lángossütők vagyunk, akik egy nyáron akarnak meggazdagodni. Az üzleti modell másolható, ha valaki elég kitartást érez magában, csinálja. Szerintünk reális és vállalható mind a célok, mind az időtartam tekintetében.
Némi felár tekintetében azonban hajlandóak vagyunk megszakítani biztos, ám lassú meggazdagodásunkat: azonnali 17 millió eurós vételi ajánlat esetén eladjuk a Levéltárat, így más internetes vállalkozásnak (ún. blognak) is lesz lehetősége meggazdagodni. Az ajánlatokat a Levéltáros postaládájába várjuk.
Auditált jelentés a bevételekről
 
Változások a Levéltár életében
A már eddig is magas szakmai színvonalunkat és olvasottságunkat tovább emeljük, hogy a kitűzött pénzügyi célunk akár 7 millió év alatt teljesüljön. Nem lesz egyszerű, de szeretjük a kihívásokat.
 
Új kategóriák
Soha többet, vagy ki tudja.
 
Levéltári pletykák, exkluzív belső hírek
Modern brazil munkapszichológiai kutatások eredményei alapján ingyenes kávéautomatákat állítottunk üzembe a Levéltárban, hogy a dolgozók frissítő italokhoz juthassanak folyamatosan. Ami ingyen van, az kell is a népnek, és a magas kávéfogyasztás megemeli a produktivitást, 23%-kal több publikáció születik naponta. A magas vérnyomás miatti korai halálozások nem jelentenek kiesést, hiszen a magas munkanélküliségi ráta miatt tolonganak a friss jelöltek.
 
Kétszer-kettő
Mai Hírlevelünk interjúalanya a pénzügyi igazgató, aki a hosszú távú üzleti célunk teljesüléséért felel egy személyben.
Mit szeretsz legjobban a Levéltárban?
Szeretem, hogy nem kell kapkodni, van kifutása a rám bízott projektnek.
Használsz valamilyen pénzügyi monitoring eszközt a pénzügyi célok kontrollja érdekében?
Naponta nézem a Google AdSense jelentéseket, elemzéseket végzek és előrejelzéseket készítek. Megnyugtató, hogy idén és a következő egymillió évben az évi 2 EUR bevételünk biztosítottnak látszik.
 
További jó olvasást és levelezést kíván,
                A Levéltár csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr921835557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása