Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Ha Rám hallgatsz, és csatlakozol a most alakuló csapatomhoz, személyesen garantálom számodra a gyors sikert, a Milliomos Rangot és a sokkal nagyobb passzív jövedelmet.
1. Kategorizálás
Kategória: Üzleti
Alkategória: MLM
Stílus: Gyémánt-kemény
Célcsoport: Szocio Pata egyik MLM-es ismerőse
2. Felhasználási javaslat
Kicsit megcsömörlöttél már az Multi Level Marketingtől, mindig csak a bokrot építed magad alatt, a Gyémántok meg rajtad híznak gazdagra. Elég ebből, hozd létre a saját hálózatodat!
Ha eladható terméket találsz magadnak, a hálózatépítés terheit levesszük a válladról ezzel a levéllel.
3. A levél
Kedves Kolléga!
 
Neked szerencsére nem kell ecsetelnem a Network Marketing előnyeit, hiszen Te profi vagy, talán már közel állsz ahhoz, hogy fiatalon visszavonulj és csak a passzív jövedelmedből élj. Ha Rám hallgatsz, és csatlakozol a most alakuló csapatomhoz, személyesen garantálom számodra a gyors sikert, a Milliomos Rangot és a sokkal nagyobb passzív jövedelmet.
Régi MLM-esként bizonyára tudod, hogy csatlakozva egy jól működő rendszerhez rögtön élvezheted annak előnyeit, mert rendelkezésedre állnak a kipróbált tréningek és a magas kvalifikációval rendelkező Elit tapasztalatai. Ugyanakkor a hátrányok is nagyok: alulról kell kezdened a munkát, lépésről lépésre felépítve a saját team-edet.
Jó lenne rögtön a csúcson kezdeni, Gyémánt Vezető minősítéssel? Ezt kínálom Én, a most induló <hálózatod neve> csoportnál.
Csak a legkiválóbb hálózatépítők – mint Te – kapják meg Tőlem ezt az egyedülálló lehetőséget, és még valamit: motivációt és friss erőt az építkezéshez.
A sikeres Network Marketingesek jó kapcsolatépítők, megtalálják a hangot mindenkivel. A hagyományos Hálózatokkal szemben Én ezeket a pluszokat kínálom Neked:
  • Ügyfeleket ÉS szexpartnereket, mert a meggyőzés mellett a Hódítás tíz Alapszabályát is megosztom Veled;
  • Gyémánt Szórakoztatói Státuszt a privát életben, mert a humoros és frappáns társalkodás művészetébe is beavatlak;
  • Belépő a felső tízezer zártkörű klubjába, mert Mi minden kaput megnyitunk, hála a Vonzás tréningemnek;
  • Magas-kulturális műveltség, ami magától kialakul Benned a tréningeken.
Várlak a csapatomba, az első előadásom és tréningem itt lesz: <helyszín és időpont>.
Hozhatod a team-edet is!
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
A siker garantált, néhány hónap elég ahhoz, hogy a hálózat elvégezzen helyetted minden, te üldögélhetsz a piramis csúcsa alatt. A csúcson ugyanis Mi vagyunk, utalhatod a 65%-unkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr91887980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.04.16. 21:47:51

ez nagyon odabasz:)

külön pont a nagybetűs Benned. Gondolom a következő levélben elkéred legalább négy barátja címét, hogy őket is bevonhasd a csodába:)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.16. 21:56:21

@vészmadár (pica pica): Örülök, hogy tetszett Neked. Érzem Benned is a tehetséget, facebookon nagyon jól csinálod, talán lehetnél te is Gyémánt:)
süti beállítások módosítása