Ismeretlenül írok neked, mert kreatív és nyitott embernek tartalak, és egyébként is, az iNteRNeTTo (de szar ezt leírni, nem akartok egyszerűsíteni, hallod?) a legprogresszívebb magyar site, és tiétek a legjobb netes alkalmazás, rulez!
1. Kategorizálás
Kategória: Reklám
Alkategória: Ajánlat
Stílus: Lelkes
Célcsoport: Nyírő András másvalója
2. Felhasználási javaslat
Mai levelünket a mi világunkból senki nem használhatja fel, de nem haszontalan a közlése, ennek megértéséhez azonban természettudományos ismeretek szükségesek. Mivel a Levéltár olvasói között nagy számban előfordulnak Nobel-díjasok, tudjuk, hogy ez nem okozhat problémát.
Léteznek párhuzamos valóságok.
Ha ezt az axiómát elfogadjuk (márpedig miért ne tennénk, hiszen axióma), akkor azt is tudjuk, hogy előbb-utóbb lesz átjárás a párhuzamos világegyetemek között, és kommunikálni fogunk egymással, azaz a másvalónkkal.
Erre készülünk ezzel a poszttal, egy olyan levelet adunk itt közre, amit egy alternatív valóságban tud felhasználni az okos másvalód.
Abban a világban kicsit másképp alakultak a dolgok, mint nálunk: az internet legnépszerűbb keresője az AltaVista; Magyarország vezető portálja az iNteRNeTTo (az Index meg sem alakult); Uj Pétert elbocsátották a Népszabadságtól a folyamatos tumblr posztolás miatt, most a Metal Hammerbe ír vitriolos cikkeket; Szily László olimpiai második helyezett sporthorgász a minibojli kategóriában, nem mellesleg a Magyar Horgász jó nevű amatőr újságírója; az Emil.Rulez! nem zenekar, hanem egy ingyenes webes levelező rendszer; Hagyó Miklós pedig iPhone-dobozban kapja a pénzt a BKV-ból. Szóval az egy kicsit jobb világ.
A legnagyobb különbség azonban az, hogy ott nem terjedt el a blogolás, mert csak most találták fel a blogpublikáló rendszert, így a gyakran frissülő weboldalakat informatikusok (tágabb értelemben véve műszerészek) üzemeltetik, az írni tudó, de weblap szerkesztésben járatlan széles tömegek számára nincs publikálási lehetőség.
Te – ott a túloldalon – felfigyeltél a blogger.com-ra, fantáziát látsz benne, levelet is írsz Nyírő Andrásnak, a legnépszerűbb portál főszerkesztőjének. Innen küldjük neked ezt a levelet, mert mi ebben a valóságban már ismerjük a blogolás jövőjét.
3. A levél
Szia András,
 
Ismeretlenül írok neked, mert kreatív és nyitott embernek tartalak, és egyébként is, az iNteRNeTTo (de szar ezt leírni, nem akartok egyszerűsíteni, hallod?) a legprogresszívebb magyar site, és tiétek a legjobb netes alkalmazás, rulez!
Most egy másik fejlesztést, egy vadonatúj amerikai ötletet szeretnék a figyelmedbe ajánlani, a blogger.com-ot. Olyan egyszerű felületet biztosít mindenki számára, ahol könnyű posztolni és kommunikálni az olvasókkal, vagyis közösséget építeni és információt megosztani.
Szerintem az iNteRNeTTo megvehetné tőlem az általam bejegyzett blog.hu domaint, beépíthetnétek a lapotokba, mert így nem csak az újságírók, hanem az olvasók is tudnának tartalmat létrehozni – természetesen ingyen! –, és ez is a ti olvasottságotokat – azaz reklámbevételeteket – növelné. Először persze néhány lelkes amatőrt/ex-profit kellene megnyerni, mint pl. a Magyar Horgásztól a Szilyt, vagy a Metal Hammertól Uj Pétert, és utána szaladna a szekér, mert rákapnának a népek.
Nem rossz, ugye? Az ötletet ingyen adom, csak a domain névre várom az ajánlatodat.
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Domain nevet eladni jó pénzért mindenhol nehéz, neked sem fog sikerülni sajnos, ezért kerülnek a te világodban az iNteRNeTTo blogjai a freeblog.hu-ra. De sebaj, gyere máskor is a mi valóságunkba, ismerkedj a minőségi blogolással!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr881937516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása