Jómagam is hasonló képességgel rendelkezem, csak éppen nem gondoltam volna, hogy ez annyira különleges dolog, hogy országos (nem tudom, vidéken is fogható a lapjuk?) médiaérdeklődésre tarthat számot.
1. Kategorizálás
Kategória: Reklám
Alkategória: Gasztro
Stílus: Tudományos
Célcsoport: Index, Tudomány rovat
2. Felhasználási javaslat
Olvastál az Indexen a hetven éve koplaló jógiról (elolvasni nem érdemes, egy indiai ember hetven éve nem vett magához táplálékot és folyadékot, ezt vizsgálták tudósok; persze fürdött és gargarizált, de biztosan nem csalt), és megrohantak a gondolatok:
  1. Az Index Tudomány rovata felett átvette a hatalmat a Titkos Tudás Tárháza.
  2. Erre költik az adómat? (a szerk.: Indiában adózol? Egyáltalán adózol?)
  3. Ha ez igaz lenne, az [origo] már rég lehozta volna egy színvonalas cikkben.
  4. A Velvet hamarosan megjelenik a piacon az ideális diétával, most készítik fel a népet arra, hogy fizessenek a levegőért.
  5. Ezt te is meg tudod csinálni, és meg is akarod mutatni ezt a világnak, az Index pedig partner lesz ebben, ha ezt a szart lehozták.
Amennyiben eljutottál az ötödik gondolatig, van egy levelünk a számodra, amivel óriási reklámot csinálhatsz magadnak a csodás képességedről. Híres leszel, hiszen táplálék nélkül kihúzhatod hónapokig. Bízunk leleményességedben, ha már a klinikai tesztekig eljutsz, elkerülöd az éhhalált.
3. A levél
Kedves Index, kedves Tudomány rovat!
 
Nagy figyelemmel olvastam a 2010. május 10-én megjelent tényfeltáró cikküket a jógiról, aki hetven éve koplal, és még vizet sem iszik. Jómagam is hasonló képességgel rendelkezem, csak éppen nem gondoltam volna, hogy ez annyira különleges dolog, hogy országos (nem tudom, vidéken is fogható a lapjuk?) médiaérdeklődésre tarthat számot.
Amióta az eszemet tudom, én fényevő vagyok, semmi táplálékot nem veszek magamhoz, elég nekem a minket körülvevő napfény, ez a végtelen energiaforrás. Ha érdekli Önöket, akkor szívesen rendelkezésükre állok egy tetszőleges időtartamú vizsgálatra, hogy klinikai körülmények között, az ország legnagyobb koponyái vizsgálják meg, ahogy nap mint nap nem eszek semmit.
Néhány apró kérésem van csupán a vizsgálathoz. Harmonikus kapcsolatomat a fénnyel nem zavarhatja meg semmi, kiegyensúlyozott belső ökoszisztémám felborulhat minden váratlan eseménytől, ezért azt kérem, hogy ne legyenek váratlan események, biztosítsák számomra a vizsgálat idejére az alábbiakat:
  • Perrier ásványvíz a tisztálkodáshoz. A magyar vezetékes víz szennyezőanyaggal telített, és én a bőrön keresztül veszem magamhoz a fényenergiát, ezért szükséges, hogy prémium minőségű ásványvízzel tisztálkodjak.
  • A fogmosáshoz természetes anyagok kellenek: sült és rántott csirke- kacsa- libacomb az esti fogmosáshoz, váltakozva. A fogkő kialakulásának megelőzésére sült krumplit is kérek a bio-fogkefémhez, és savanyúságot, hogy a szám pH értékét a Sørensen szerinti ideális 7 közelében tarthassam.
  • Alváshoz is természetes anyagok kellenek, legjobban a friss vajaskifliből készített sonkás-sajtos szendvicseken szeretek feküdni, mert a kifli görbületek igazodnak testemhez, és tökéletesen ellazulhatnak izmaim.
  • Üríteni teljes magányban, gőzölgő és illatozó főzelékek között szeretek, mert így a fényenergiából létrejött bélsár erős szaga nem ivódik be érzékeny szaglóidegeimbe.
  • A vizsgálat teljes idejére pótolják a kieső bevételeimet. Egyéni vállalkozó vagyok, szerény jövedelemmel (nem szerepelek a leggazdagabb magyarok között). Meg fogunk egyezni.
Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődésüket, várom írásos válaszukat. Pizzafutárral is küldhetik az előszerződést, a magyaros szagát szeretem, dupla sajttal.
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Jó dolog ez a fényevés, de nem biztos, hogy az Index ráharap. Ha igen, akkor megünnepeljük majd veled egy kiskocsmában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr172011471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargarockzsolt 2011.04.27. 22:08:46

az eleje tetszett a legjobban: "nem tudom, vidéken is fogható a lapjuk?" :D

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.04.27. 22:42:19

@vargarockzsolt:

Látom tényleg végigolvasod az egészet :)

vargarockzsolt 2011.04.27. 22:48:56

@Levéltáros: Általában nagyon módszeres és alapos vagyok, de most csak turkálok. Csemegézek. :)
süti beállítások módosítása