A fenti programon résztvevő gyermek megismeri és a saját bőrén megtapasztalja a 20. és 21. század fontosabb eseményeit. Számíthatok kedves gyermekedre, ugye?
1. Kategorizálás
Kategória: Baráti
Alkategória: Ajánlat
Stílus: Túl őszinte
Célcsoport: Gyermekes barátaid
2. Felhasználási javaslat
Pedagógus vagy, és eljött a te időd, a nyári szünet. Ügyesen kihúztad magad a kötelező nyári táboroztatás alól, nem véletlenül, hiszen te egy privát tábort indítasz, ahová megpróbálod a barátaid gyerekeit beszervezni. A tied lehet a legjobb ár/érték arányú tábor, ha pontosan követed a lenti beharangozó levelünkben foglaltakat.
A nagyközönség elé ezzel még nem lehet kiállni, de egy év múlva már hálózatot építhetsz a bevételeidből.
Felnőtteket pedig így táboroztat egy profi.
3. A levél
Drága Barátom!
 
Egy újszerű kezdeményezésről szeretnélek tájékoztatni, az általam kifejlesztett szisztémával üzemelő Magyar Történelmi Táborról (MTT). Gyerekeknek csináltam, nagyon pontosan felépített programmal, heti turnusokban, de ajánlott az összesen részt venni. Remélem, elnyeri tetszésedet, és gyermekedet beíratod néhány hétre. A rövid ismertető:
30. hét (július 26-tól)
Az MTT kezdő heti turnusa, itt 1944-re emlékezünk a programokkal. Felidézzük a háborús napokat: étel nincs, szórakozás nincs, játék nincs, a stressz szint magas. A néhány nyugodt pillanat alatt intenzív pihenés lehetséges.
Az időjárás viszontagságaitól nem kell tartani, végig a pincében leszünk.
31. hét (augusztus 2-tól)
MTT 1956 jegyében: két csoportra osztva folytatnak egészséges küzdelmet a gyermekek az ételért: „oroszok” és „magyarok”. Korosztályok szerint alakítjuk ki a csoportokat, az „oroszok” a nagyobb és erősebb gyerekek, és kicsit többen lesznek, mint a kicsikből összeállított „magyarok”. A megnyerhető ételmennyiséget a „magyar” csoporthoz méretezzük.
A játék összekovácsolja az egy csoportba került gyerekeket a hangsúlyozott ellenségkép által.
32. hét (augusztus 9-től)
A rendszerváltás tábora. Az 1990-es rendszerváltás utáni helyzetre emlékezünk. A gyerekektől elvesszük a zsebpénzt (csoportos létszámleépítések), az ételfejadagokat lecsökkentjük (infláció felpörgése), és kérjük, hogy a gyermekedet a megszokott napi zárás előtt egy órával hamarabb vidd haza (a határok megnyitása).
33. hét (augusztus 16-tól)
Tábor a 2008-as gazdasági válság bemutatására. A tábor díja erre a hétre a szokásos díj fele csak, mégis luxuskörülményeket tudunk biztosítani a gyerekeknek.
Az első napon kell befizetni a svájci frank árfolyamváltozása miatt a 150%-os válságdíjat, és a megszorító intézkedéseket is életbe léptetjük. Nadrágszíjat minden gyermek hozzon magával!
Összegezve
A fenti programon résztvevő gyermek megismeri és a saját bőrén megtapasztalja a 20. és 21. század fontosabb eseményeit. Számíthatok kedves gyermekedre, ugye?
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
A levél tipikus példája a túlzott őszinteségnek. 1944 helyett inkább ’45-re koncentrálj és a békére, ’56 helyett 1957-re, a legvidámabb barakkra, 1990-ből a szabadságot emeld ki és végül a gazdasági válság helyett a kilábalásra koncentrálj.
Ha átírod ezeknek megfelelően a levelet, hatalmas sikered lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr32072644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása