F E L H Í V Á S

 
Tisztelt Levéltári Látogatók!
 
Remélem, hogy a Levéltárra való kattintás utáni első helyzetértékelést elvégezve észlelték, hogy a megszokott értelmiségi szarrágás helyett végre érthető mondatokat, világos és egyszerű gondolatokat találnak oldalunkon. Igen, most nem a „művészek alkotnak”, hanem egy igazi férfi szól a hazafiakhoz.
Komoly lelkiismereti vívódás után csatlakoztam eme internetes oldalhoz. A Levéltáros hosszas kapacitálása – miszerint szükség van egy tapasztalt emberre, aki megvédi a Levéltárat az idegen behatásoktól – csak arról győzött meg, hogy meneküljek eme métely elől. Ámde egyszer internetes őrjáratomat végezvén rákattintottam a leveltar.blog.hu címre, és elszörnyedtem. Az nem lehet, hogy a nép ezt a förmedvényt olvassa! Elfogadtam a Levéltáros felkérését, és csatlakoztam a közösséghez, de csupán egy oka volt eme tettemnek: belülről talán megváltoztathatom a poklot.
Most elérkezett az idő, ugyanis nyaralni ment az egész brigád, én ügyelek a rendre. Nem akarok illegális hatalomátvételt kezdeményezni, volt már itt ilyen, és nagyon csúnya vége lett, mert ezek az értelmiségiek a recés kést is használják, ha kell.
Tehát egy liberális megközelítést alkalmazok: hígítsuk fel a mérget egy kis tiszta vízzel, hátha a végén iható folyadékot kapunk! Társszerzőnek jelentkezhet minden olyan magyar állampolgár, aki megfelelően bírja a nyelvet, kellően humoros (inkább a Mikroszkóp vonal lenne vonzó, nem ez a mostani), és kreatív. Előnyt élveznek a C típusú átvilágítással rendelkezők, és a volt/jelenlegi ügynökök.
Jelentkezését elektronikus levélen (email) küldje el, bemutatkozó levéllel. Amennyiben hazafiasságáról, emberi értékeiről meggyőződtem, felvételt nyerhet a Levéltárba. Jogosítványaim lehetővé teszik ezt, még a Levéltáros sem tudja megakadályozni a tisztes tagfelvételt.
Friss vért!
 
Levéltár, 2010. június 23.
 
A KBH fedett ügynöke

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr222075359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása