Lassan véget ér a 2010-es év, emlék lesz csupán a sok megfeszített munka, a határidővel vívott harc és a rengeteg túlóra. Bár szerintem elkötelezett munkatársaknál túlóra nem lehetséges.
1. Kategorizálás
Kategória: Céges
Alkategória: Gasztro
Stílus: Szánalmas
Célcsoport: Beosztottak
2. Felhasználási javaslat
Sóher cégvezető vagy, aki sóherségét humorral próbálja leplezni. Az év végi céges parti beharangozására küldheted ki ezt a levelet, ha hiszel abban, hogy munkatársaid elnézik neked a kétszínű viselkedést.
3. A levél
Kedves Kollégák!
 
Lassan véget ér a 2010-es év, emlék lesz csupán a sok megfeszített munka, a határidővel vívott harc és a rengeteg túlóra. Bár szerintem elkötelezett munkatársaknál túlóra nem lehetséges.
A sok elvégzett munkát ünnepeljük meg együtt egy finom vacsorával, zárjuk le az évet méltón! Minden elkötelezett munkatársunk a cég vendége egy nagyszerű vacsorára, ami egyben csapatépítő esemény is, hiszen összekovácsolnivaló mindig akad rajtunk.
Évzáró Batyus Bál a <legolcsóbb helyszín, amit szerezni tudsz>!
Mint tudjátok, a batyus bál lényege, hogy a résztvevők hozzák az ételeket és az italokat. Nagyszerű alkalom lesz ez arra, hogy felfedezzük cégünk kulturális sokszínűségét, mert biztos vagyok benne, hogy az ország minden tájegységéről van dolgozónk, akik lelkesen főznek valami finom, csak rájuk jellemző ételt. Italt pedig mindenki azt hozzon, amit szeret, és egy kicsit többet, mint amit megiszik, hogy kínálgathassuk egymást.
Biztos vagyok abban is, hogy sokan tudnak zenélni közületek. Aki jófajta tánczenét tud játszani a saját hangszerén, az ne habozzon, hozza magával a bálra! Előtte beszéljetek egymással, ki min tud játszani, ki mit ismer, egyszóval készüljetek fel, ne mindig csak a vezetéstől várjátok, hogy mindent megmondunk!
Vigadjunk együtt, tegyük emlékezetessé 2010-et és készüljünk együtt, csapatmunkában 2011-re!
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Javasoljuk, hogy legyen regisztrációhoz kötve a részvétel, így le tudod majd mondani a dolgozók érdektelenségére hivatkozva, ha kiderül az esemény előtt, hogy kevesen jelentkeztek rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr862450331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hepciás 2010.11.17. 19:36:47

Korrekt koncepció. Távmunkásoknak mindez skype-on,saját előfizetésű internettel, saját számítógéppel, kamerával és hozott szalonnával.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.11.17. 21:20:51

@Hepciás:

Erre nem gondoltam, de nagyszerű ötlet!
süti beállítások módosítása