Amikor a magyar EU-elnökség prioritásaihoz kapcsolódó programok megvalósítása pályázati kiírást elolvastam, megdöbbentem a felismeréstől: én pontosan azokkal a dolgokkal foglalkozom (még a sorrend is ugyanaz!), amit a pályázat tárgyában megfogalmaztak. Ez nem lehet véletlen, ezért elhatároztam, hogy pályázok.
1. Kategorizálás
Kategória: Üzleti
Alkategória: Pályázat
Stílus: Cseles
Célcsoport: Külügyminisztérium Gazdálkodási és Pénzügyi Főosztály Pályáztatási és Közbeszerzési Osztálya
2. Felhasználási javaslat
A kínálkozó üzleti lehetőségek felismerése és kiaknázása jellemzi a jó üzletembereket. Ha te is jó üzletember akarsz lenni, de nem tudsz felismerni, vagy nem tudsz kiaknázni, akkor fordulj hozzánk bizalommal, mert mi tudunk.
A lehetőség ez (pdf): A Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának pályázati felhívása a magyar EU-elnökség prioritásaihoz kapcsolódó programok megvalósítása tárgyában. Felismerni nem kell, mert ezt mi már megtettük, te csak fogadd el, hogy ez egy nagyszerű alkalom a pénzkeresésre.
A kiaknázásához a levelünk tökéletes, küldd bátran a minisztériumnak!
Részlet a pályázatból
1. A pályázat tárgya
1.1. A támogatás célja: A fiatalok (elsősorban a 18-35 éves korosztály) ismereteinek bővítése, aktív bekapcsolása a fent jelzett célok elérése érdekében. Előnyt élveznek azok a pályázók, akik a Növekedés és foglalkoztatás (romaintegráció, gyermekszegénység elleni küzdelem), a Polgárbarát Unió (kulturális sokszínűség, mint védendő európai érték), az Erősebb Európa (Duna-régió Stratégia), Bővítés és szomszédságpolitika (Nyugat-balkáni kapcsolatok erősítése) témában pályáznak. Épp így azok a civil szervezetek, amelyek a 2011-es EU-elnökséget hazánktól átvevő lengyel partnereikkel kívánnak közös programokat megvalósítani, vagy akik az Önkéntesség Európai Éve kapcsán e tevékenység népszerűsítésében szeretnének részt venni.
1.2. Támogatott tevékenységi körök: A fiatalok tájékoztatását célzó tevékenységek megvalósítása, konferenciák, kiállítások, rendezvények, vetélkedők, játékok szervezése, tájékoztató anyagok, kiadványok készítése és terjesztése, filmek és videó anyagok készítése, képzések- és tanulmányi versenyek szervezése, illetve a civil társadalom, az ifjúság Európai Unió iránti érdeklődésének fokozását elősegítő anyagok, illetve programok készítése, elektronikus és egyéb kommunikációs tevékenységek megvalósítása.
3. A levél
Tisztelt Cím!
 
Amikor a magyar EU-elnökség prioritásaihoz kapcsolódó programok megvalósítása” pályázati kiírást elolvastam, megdöbbentem a felismeréstől: én pontosan azokkal a dolgokkal foglalkozom (még a sorrend is ugyanaz!), amit a pályázat tárgyában megfogalmaztak. Ez nem lehet véletlen, ezért elhatároztam, hogy pályázok.
Az alábbiakban röviden ismertetem a tervezetemet.
Lengyel partnerekkel tervezem megvalósítani a fiataloknak (főként 18 és 35 év közöttiek) szóló ismeretbővítési rendezvénysorozatomat. A projektem főbb alpontjai a következők:
  1. Konferencia és kiállítás a növekedésről és foglalkoztatásról: romaintegrációs és gyermekszegénység elleni küzdelemmel foglalkozó előadások a konferencián – az előadók a legkitűnőbb romaintegrációs és gyermekszegénység elleni küzdelemmel foglalkozó szakemberek –, mellette párhuzamosan kiállítás a romaintegrációról és a gyermekszegénység elleni küzdelemről, fiataloknak közérthetően: számítógépes animációk, mindenféle képek és kisplasztikák, és a kiállítás végén egy óriási puzzle, amibe minden látogató elhelyezhet egy darabot, így is demonstrálva a romaintegráció és a gyermekszegénység elleni küzdelem szimbolikáját.
  2. Polgárbarát videó film készítése, ami bemutatja az Unió sokszínűségét, mint védendő értéket. A film koncepcionális alapötlete az, hogy van egy vár, amit a sokszínű lakosok laknak, és van a várat megtámadó hadsereg, ahol mindenki ugyanolyan (számítógépes animációval könnyen megvalósítható, gyakorlatilag copy-paste). A védők pedig megvédik a várat. A vár szimbolizálja az Unió sokszínűségét, amit megvédenek a védők az egyformák támadásától. Lengyel koprodukcióban készülne a film, a legjelentősebb magyar és lengyel 18-35 év közötti filmszínészek közreműködésével.
  3. A bővítés és szomszédságpolitika téma jegyében olyan játékokat szervezünk iskolák számára, ahol a hagyományos kidobóval ellentétben, akit kidobnak, az nem kiáll, hanem beáll a játékba (bővítés!), és mindenki csak a szomszédjára célozhat (szomszédságpolitika!). A szünetekben pedig a hordozható pottyantós vécékben lehet a Balkánra hangolódni.
Még sorolhatnám, de előbb várom az elnyerhető támogatás legnagyobb összegéről szóló értesítésüket (20 milla!).
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ezzel a pályázattal csak nyerni lehet. A megvalósításra szerződj le fél áron egy alvállalkozóval, és el is van minden intézve.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr82633953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása