Kedves gyerekek!

 
Ma nincs levél, mert rosszak voltatok. Haha, összerándult a gyomrotok a félelemtől, ugye?! Katonai Biztonsági Hivatal bácsi csak viccel, nem azért nincs. A rosszaságotoknak persze meglesz a büntetése, de azt nem mi mérjük rátok, hanem az a csúnya szörnyember, aki akkor járkál a zsákjával a szobátokban, amikor már alusztok.
A mai levélhiány oka egyszerű: nincs senki, aki meg tudná írni, mert mindenki a közelgő ünnepre készül. Igen, a kétszázötvenedik levelünket fogjuk megünnepelni. Az okosabbak közületek biztosan tudják, hogy a 250 az nagyon sok. Olyan sok, hogy annyi évig például senki nem él, anyu és apu is rég meghal addigra.
Szóval hétfőn ünnep. Keljetek fel időben (fiúknak sötét nadrág fehér ing, lányoknak sötét szoknya fehér blúz), és ünnepeljétek méltón a Levéltár 250. levelét. Most még nem értitek, micsoda nagyszerű dolog 250 remekművet létrehozni – a legtöbben közületek egyet sem fognak csinálni nyomorúságos életük során –, de higgyétek el Katonai Biztonsági Hivatal bácsinak: nagyszerű dolog.
 
Szervusztok,
Katonai Biztonsági Hivatal bácsi

8 komment

Címkék: kbh legteteje

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr332708340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eastern sugar 2011.03.06. 14:37:54

fehér blúz, sötét alj. most kattintottam át a modorosról, és nem értem, hogy nem vagy te szarrá hájpolva, amit itt művelsz, aranyat ér :) a légitársasági panaszkezelésért külön köszönet, én is az voltam :)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 16:09:14

@eastern sugar: Én örülök, hogy nincs szarrá hálypolva. A szerző személyes tragédiája, de nekem, mint egyetlen olvasónak az ekszkluzivitást és a VIP státuszt jelenti. Légyszíves, ne olvasd többé!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.06. 16:51:49

@eastern sugar:

Köszi! Az Index aljas és sunyi elhallgatókampányt folytat ellenem, folyamatosan elutasítják az olyan - nekik semmibe nem kerülő - javaslataimat, hogy én legyek az elsőszámú blogger, vagy a Levéltár legyen az index.hu helyén, ők pedig a Levéltár melléklete. De már megszoktam ezt a kicsinyességet tőlük.

@ripők:

Ez az emberiség tragédiája: ha mindenkihez eljutna a Levéltár, akkor az emberek profi módon tudnának kommunikálni egymással, megszűnnének a konfliktusok, ellentétek, a háború és az éhezés. Így uszíts te exVIP!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 17:13:46

@Levéltáros: Csapás csapás hátán! Épp most basztak ki a Kigondoltam!-ról és most még a Levéltári VIP státuszomnak is annyi! Mostantól csak Viszocki Máriát és Péter Annát olvasok.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.06. 18:38:50

@ripők:

Nyunyó keménykedett? Azért Máriával csak óvatosan, vannak sokkal egyszerűbb módjai a szenvedésnek. Majd küldök meghívót valamikor a héten, hacsak engem is ki nem tilt a kis ámokfutó.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.06. 18:46:28

@Levéltáros: Most épp a praxis blog miatt reccsent le az arckoponyámról a nyálkahártya, Mária egy polihisztor.
Nyunyó meg hadd játsszon, addig sincs rajtam teljesítmény-kényszer.
Mindettől függetlenül, szerintem vicces, HUMOROS, amit alkotsz, nem látok bele olyat, ami nincs, így tovább!
De Zenekart is csipázom.

Egészségetekre!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.07. 11:48:08

@ripők:

Nyunyó egyedül maradt admin, mindenkit taggá fokozott, akit nem dobott ki. Hehe, most dagonyázhat. Csak mondom a híreket.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.07. 12:23:45

@Levéltáros: Ejha! Ambíciózus kis pocok, sokra viheti még.
süti beállítások módosítása