Az első pálinkámat rendszerint még az ágyban, rögtön ébredés után dobom be. Később majd jön a többi, a második és a harmadik, a kísérők meg a folytatás, de azokat már sose számolom, csak iszom. De az első a legfontosabb, az semmihez nem hasonlítható.

Régebben az elsővel megvártam a munka végét, és csak utána ittam egyet-kettőt (sokat). De aztán a másnapi fájdalmas ébredés, meg a hányinger, az egész napos fejfájás kikezdte az akaraterőmet, előbb csak ebéd után, később ebéd helyett is pálinkát ittam. De a tökéletes megoldást, a reggeli pálinkát csak hosszas kísérletezéssel találtam meg.
Egy nagyivó ugyanis addig iszik, amíg van mit innia. Reggel pálinka? Kizárt, hogy legyen otthon, mert előző este – ha volt –, mind elfogyott. Reggel tehát fel kell kelni, mosakodni, öltözni, és a legközelebbi boltban a kisüveg. Utána indul a nap.
Nekem se volt soha tartalékom reggelre, és szenvedtem, amíg megszereztem az elsőt. Próbáltam mindent, eldugtam magam elől egy üveggel, de megtaláltam. Annyit vettem, hogy akkor is maradjon, ha ájulásig iszom, de félrészegen áthívtam a szomszédot, és megittunk mindet. Átvittem a szomszédhoz, de megitta – én tettem alkoholistává. Megkértem a barátnőmet, hogy reggelenként ugorjon fel hozzám egy üveggel, de elhagyott. És akkor megtaláltam a tökéletes megoldást.
Pálinkafutár
A Pálinkafutár az italozás és házhozszállítás terén jelentős tapasztalattal áll Megrendelőink szolgálatára.
Itallapunkon megtalálható valamennyi alkoholfajta, minőségi kategóriákba sorolva. Árfekvésben a kommersztől az exkluzívig, töménységben a sörtől a tiszta szeszig mindent kínálunk. Látogasson el honlapunkra, ahol nagyméretű menüpontokkal és kézremegést kiszűrő klikkrendszerrel várjuk minden kedves ügyfelünket! Heti hét napon, napi 24 órában vállalunk házhozszállítást.
Szenvedélyünk az itatás!
Lájkolj!

7 komment

Címkék: legalja

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr342321490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.09.25. 17:23:23

Mi ez az agresszív kampány és posztáradat? Tényleg világuralomra törsz? Bár ha ez több posztot jelent, akkor nem zavar.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.25. 21:12:37

@entropic:

Ez az első reklámkampány, amit az Index jól csinál. Élvezet rajta indulni. Amúgy tényleg kampányolok, le akarom nyomni az Indexet olvasottságban. Most fej-fej mellett haladunk.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.26. 14:27:55

Az ellenivó lobbi kitiltja a hozzászólásom?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.26. 17:53:50

@Levéltáros:

Felhívtam a számot, de az istennek sem akarnak pálinkát hozni. Valaki bedobhatna legalább egy szórólapot a menüvel.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.26. 21:57:08

@21méter:

Aha, kiderítettem, mi a hiba: nem lájkoltál. Kapsz egy felest, ha nyerek!
süti beállítások módosítása