Már megint megtalált minket egy pöcsfej művész, aki levelet írogat ahelyett, hogy hasznossá tenné magát, például felzabálná a saját szarát. Agresszíven motozunk, meg feltartjuk a sort. Szerinte!
1. Kategorizálás
Kategória: Céges
Alkategória: Akció
Stílus: Szókimondó
Célcsoport: Security embereid
2. Felhasználási javaslat
Életedet a rendvédelemnek szentelted, a legkeményebb helyzetekben mindig helytálltál, ezért szépen emelkedtél a ranglétrán. Mára a szakma csúcsára értél, a Ferihegyi repülőtér biztonságát felügyeled. Boldogságodat csak az utasok zavarják, legutóbb egy rosszindulatú levél miatt kellett igazoló jelentést írnod.
Még szerencse, hogy minden eszközöd megvan arra, hogy elkapd a gerinctelen feljelentőt. Harcosaidat instruáld levelünkkel, és ha a horgotokra akad a zsákmány, intézzétek el a szokásos módon.
3. A levél
Farkasaim!
 
Már megint megtalált minket egy pöcsfej művész, aki levelet írogat ahelyett, hogy hasznossá tenné magát, például felzabálná a saját szarát. Agresszíven motozunk, meg feltartjuk a sort. Szerinte!
Velük szórakozik, tolja az erőltetett vicceit, pedig mi vagyunk az utolsó védvonal a normális lét és a totális terrorizmus között! Hát ki a faszom kapná el a cipőbe rejtett bombával szaladgáló terroristákat, ha nem mi?! Ezeknek is van egy világképük: az ő életükbe ne szóljon bele senkise, de ha baj van, azonnal védjük meg. Hát bazmeg, a védelem nem a frontvonalon kezdődik, ellenséges tűz alatt, hanem a megelőzéssel, a vizsgálattal! Ti persze ezt tudjátok, de ki kell öntenem magamból a mérget, mert a végén még megrohaszt, és én is olyan nullapöcsű kis fasztakarcs leszek, mint a feljelentőnk. Másrészt meg tudok én is annyira művész lenni – levelet írni! –, mint ez a hulladék.
Kapjuk el! Elkészítettem a profilját: öltönyös, okoskodó sunyi lúzer. Ez alapján könnyű lesz elkapni, több száz ilyen megy el előttünk naponta. Ha mindet elkapjuk, elkapjuk őt is, és ha véletlenül olyat kapunk el, aki még nem jelentett fel minket, azzal csak megelőzünk, de nem hibázunk.
 
Farkasaim, harapjatok!
4. A levél hatása
Határozott parancsodra a biztonsági emberek minden agresszivitásukat bevetik, és durván megaláznak mindenkit, akire a profilod ráillik. Az utasok ezt észre sem veszik, számukra nincs változás.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr572731033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása