A hosszú sorok ideges utasokat eredményeznek, a pilóták és a légiutas-kísérők pedig a sorokat kikerülve, mindenkit megelőzve lépnek az átvilágító berendezések elé, ezzel tovább hergelve az utasokat. Ez a dehonesztáló helyzet kezelhető a saját fejlesztésemmel, amit most Ön elé tárok.
1. Kategorizálás
Kategória: Hivatalos
Alkategória: Ajánlat
Stílus: Tudálékos
Célcsoport: Budapest Airport Zrt.
2. Felhasználási javaslat
Majdnem lekésted a repülőgépedet, mert reggelenként sok járat indul egyszerre, és a sok utas biztonsági átvilágítása sokáig tart. Az idegesítő sorban állás alatt több világmegváltó ötleted is volt, mi most csak az egyikhez adunk levelet, használd egészséggel.
3. A levél
Tisztelt Vezérigazgató Úr!
 
A múltkoriban utaztam repülőgéppel az Önök repülőterét használva. Engedje meg, hogy tapasztalataimat rövidem összefoglaljam: nagyon frusztráló és stresszes volt a beszállás. A szeptember 11-i merényletek óta a reptereken a biztonsági előírásokat megszigorították a hatóságok. Emiatt minden lassabban megy, az utasok – jómagamat is beleértve – lassan, már-már az utolsó pillanatban jutnak csak túl a megalázó biztonsági átvilágításon. A hosszú sorok ideges utasokat eredményeznek, a pilóták és a légiutas-kísérők pedig a sorokat kikerülve, mindenkit megelőzve lépnek az átvilágító berendezések elé, ezzel tovább hergelve az utasokat. Ez a dehonesztáló helyzet kezelhető a saját fejlesztésemmel, amit most Ön elé tárok.
A repülőgépek személyzete – pilóták és légiutas-kísérők – szolgálati táskát, ún. kabin méretű gurulós bőröndöt használnak utazásaik során. Az utasok egy része szintén gurulós kézipoggyásszal érkezik a biztonsági átvilágítás helyszínére, ahol görgőkön haladnak a csomagok keresztül az átvilágító berendezésen.
Innovációm lényege, hogy a személyzet bőröndjének kerekét úgy kell hangolni, hogy ütemes katt-katt-katt hangot adjon ki, összhangban a biztonsági átvilágítás futószalagjának görgőivel. Így amikor az ideges utasokat megelőzve a repülő személyzete a biztonsági átvilágítás futószalagjához érkezik, a kattogások összeolvadnak, szinkronba kerülnek egymással, a menetelést juttatva mindenkinek az eszébe. A menetelésről a katonaságra asszociál minden egészséges ember – a nők is –, a katonaság pedig egyet jelent a renddel és a fegyelemmel.
Most képzelje el, hogy a sorban álló utasok idegei már a pattanásig feszülnek, mert félnek, hogy lekésik a gépet. Jön a mindenkit megelőző személyzet, húzva a szolgálati kézipoggyászt a földön, katt-katt-katt. A security futószalag görgői is forognak, katt-katt-katt. A szépen összecsengő kattogásokat hallva – katt-katt, bal-jobb-bal-jobb – egyszer csak kihúzza magát minden utas, kiegyenesednek a sorok, megszűnnek a veszekedések és mindenki egyszerre lépve haladnak az átvilágító pultok felé. Szép, ugye?
Nemcsak az utasok közérzete javul, de a biztonsági személyzet hatékonysága is megnő, hiszen a fegyelmezett utasokkal gyorsabban végeznek.
Ennyi az ötlet, és ne feledje, katt–katt–katt!
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ha azt is kitalálod, hogy miként vehető rá minden egyes pilóta és légiutas-kísérő, hogy a bőröndjét a kattogás szempontjából ideális sebességgel húzza, nyert ügyed van, egyébként az ötleted hülyeség.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr442067770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása