Kedves Olvasók,

 
Ez a Nyolcadik Hírlevelünk. Mondanivalónk nincsen, semmi se. De a Hírlevélre szükség van, mert túl vagyunk a 150. levelünkön is, és saját magunk is érezzük, hogy illene már egy kis belső infót szolgáltatni a széles olvasótáborunknak. Kiizzadtunk magunkból pár adatot, elsősorban befektetőinknek:
  • A válság ellenére a Levéltár pénzügyi helyzete szilárd, tartozásunk nincs, bevételeink folyamatosan nőnek – a Google AdSense alapján a becsült bevételünk jelenleg 1,13 EUR –, így továbbra is reálisnak tűnik a 2 EUR/év bevételi tervünk teljesítése.
  • Az [origo] ellenséges kivásárlási szándékát sikerült visszavernünk, amint látjátok, még mindig az Index birodalom része vagyunk.
  • Sikeres blog.hu pályázaton vettünk részt, nyertünk egy válltáskát. A nyeremény értékéből nem von le semmit sem, hogy pont annyian indultak, amennyi nyereményt szétosztott az Index. Mi a válltáskát egy jótékony akció keretében értékesíteni fogjuk, az így befolyt bevétel jótékony hatását majd az éves pénzügyi jelentésünkben láthatjátok.
  • Agresszív kampánnyal sikerült feltornászni a rajongóink számát 15-re a Facebookon, már csak néhány nulla kell, hogy befogjuk magát a Facebookot, aminek 15 milliós a rajongói tábora.
 
Változások a Levéltár életében
Semmi.
 
Új kategóriák
Semmi.
 
Levéltári pletykák, exkluzív belső hírek
Nem igazak azok a hírek, miszerint Levéltáros Gedeon abbahagyja a blogolást a Kossuth-díja miatt.
 
Kétszer-kettő
Mai Hírlevelünk interjú rovatában ismét egy külsőst szerepeltetünk, magát az Olvasót. Nehezen találtuk meg, még nehezebben bírtuk szóra, de sikerült.
Mit szeretsz legjobban a Levéltárban?
A hétvégét, hiszen jellemzően ilyenkor nincsenek posztok.
Milyen leveleket publikáljon a Levéltár, hogy még több, hozzád hasonló lelkes olvasónk legyen?
Minimalista táviratokat szeretnék itt olvasni, maximum öt szó táviratonként, hogy beleférjen az ebédidőmbe.
 
További jó olvasást és levelezést kíván,
                A Levéltár csapata

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr292204257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.11. 20:46:19

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Hétvégén megpróbálom megkeresni a bennem rejtőzködő Esti Kornélt, vagy hogy is írtad az első posztodban. Majd meglátjuk, mi lesz.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.12. 08:14:43

Továbbra is egy remek blog, még az is lehet, hogy a rajongója leszek a fácsén...vagy már az is vagyok?!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.12. 09:33:01

@LadyCarambole:

Ne idegelj, nem kéne kamuembereket létrehoznom állandóan, van igazi rajongóm is? Kinyomoztatlak Zuckerbergel, úgyis állandó levelezésben vagyok vele.

És köszönöm őlédiségednek.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Én a legjobban!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.12. 21:27:31

Szinte elájulok az izgalomtól, amikor látom, hogy a Facebook rajongók száma egyel nő. Mint most, a Hírlevéllel ellentétben nem 15 hanem 16 rajongónk van! Reszkess Facebook!
süti beállítások módosítása