Farkas, mi? Inkább a főnök elhízott ölebe, genetikai selejt, az vagy te, nem biztonsági szakértő! Válunk, nincs visszaút, takarodj az életemből te állat!
1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Elutasítás
Stílus: Felháborodott
Célcsoport: Férjed
2. Felhasználási javaslat
Boldog házasságban éltél, amíg rá nem jöttél, hogy boldogtalan házasságban élsz. A férjed biztonsági ember Ferihegyen, és bár volt néhány furcsa kérése a szexszel kapcsolatban, te meg voltál győződve róla, hogy kapcsolatotok harmonikus, csak nem képes kikapcsolni munka után.
De találtál egy levelet a zsebében, amit a főnöke írt a csapatnak. Rádöbbentél arra, amit lelked mélyén eddig is tudtál: a férjed egy állat. Válj el azonnal, itt a levelünk hozzá.
3. A levél
Farkas, mi? Inkább a főnök elhízott ölebe, genetikai selejt, az vagy te, nem biztonsági szakértő! Válunk, nincs visszaút, takarodj az életemből te állat!
Tűrtem eleget, mert ahogy Apuka szokta mondani (Isten nyugosztalja szegényt!), ahová állítottak, ott kell állnod, de én nem bírom tovább, elállok mellőled.
Most értettem meg, miért kényszerítettél arra a sok perverz dologra. Motozás előjáték helyett, bilincs és kötözés, a gumibotról nem is szólva! Azt nagyon szégyellem, és még mindig csíp belül a könnygáz, ha eszembe jut a baleset. De tűrtem, mert Apuka erre tanított, és mert megígérted, hogy megváltozol. De tegnap megtaláltam a levelet!
Hozzám többé egy ujjal nem nyúlsz, egész nap az utasaidban matatsz, aztán hazajössz, és folytatnád itthon?!
Miféle beteg társaság vagytok, azon élvezkedtek, hogy kínozzátok a védtelen utasokat?! És ha valamelyik – most már biztos vagyok benne, hogy jogosan! – felemeli a hangját, akkor bosszút esküdtök ellene?!
Ha belegondolok, mekkora hülye voltam! Esténként vigasztaltalak, mert csak úgy áradt belőled a panasz, hogy az agresszív utasaid kikészítenek, szemtelenek, nem egyenesen állnak a sorban, és direkt lassítják a vizsgálatot. Hát most kiderült, hogy te vagy a torzult, és én nem engedem, hogy engem tovább torzíts!
Mehetsz farkasemberkedni a többiekkel, nem kell a házasság ketrecében tovább szenvedned!
 
<Aláírás>
4. A levél hatása
Kéne keresned gyorsan egy új férjet, aki képes megvédeni ettől a dühöngő baromtól. A legjobb lenne egy vámpír, azok utálják a farkasembereket.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr852731057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2011.03.16. 19:47:51

Nagyon jó, ahogy egymásra épülnek ezek a reptéri tárgyú levelek.
A felhasználási javaslat első mondata pedig különösen tetszik. :D

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.16. 21:09:42

@entropic:

Komoly bölcsesség, ugye? :)

Még egy reptéri levelet akartam írni, de elfogyott a lendület. Már én is kezdtem unni.
süti beállítások módosítása