Bebizonyíthatom az Önök segítségével, hogy blogom olvasottsága a tartalom megváltoztatása nélkül az egekbe emelhető, ugyanakkor az Önök lapjának látogatottsága jelentősen lecsökken, még ha változatlanul szerkesztik is.
1. Kategorizálás
Kategória: Üzleti
Alkategória: Kérés
Stílus: Egyszerű, hogy értsék
Célcsoport: index.hu
2. Felhasználási javaslat
Nézz szembe a tényekkel: a blogod halott, nem kell senkinek, különösen az olvasóknak nem. Ez azért elszomorító, mert a blogodra fordított időt sokkal fontosabb dolgoktól vetted el: hónapok óta nem voltál a citerazenekarotok próbáján, a szabad szemmel látható csillagok számlálását sem folytatod a tízezredik óta, és a gyerekeidet se láttad már jó ideje. Megéri? – teszed fel a kérdést egyre gyakrabban. Nem, súgjuk meg a választ, de nekünk könnyű, mert mi a Levéltár vagyunk, a menő blog, ha mi nem számolunk meg egy csillagot, akkor az olvasóink száma ezerrel növekszik. Ez deal.
Reklámkampány rajtad már nem segít, a szolgáltatódat kell megtámadni, és egy huszárvágással rákényszeríteni arra, hogy minden olvasót a blogodra irányítson. Példalevelünkben csak egy marginális blogszolgáltatót címzünk meg, te akár a legnagyobbat, a BlogoZZ.com-ot is célba veheted.
3. A levél
Tisztelt Index Főszerkesztőség!
 
Ne haragudjanak, hogy ismeretlenül zavarom Önöket, de mentségemre szolgáljon, hogy az ismeretlenség kölcsönös, Önök nem olvasnak engem, és én sem olvasom Önöket (index.hu, ha nem tévedek, bár a helyesírásában nem vagyok biztos). Szóval, ez mindkettőnk részéről az első tapogatózó ismerkedés, ne rontsuk el.
Internetes naplóm az Önök által üzemeltetett blog szolgáltatást veszi igénybe, és el kell ismernem, hogy az ízléses dizájn és a segítőkész személyzet élvezetessé teszi a naplóírást. Nem is az írással van a problémám, hanem az olvasással, mert olvasóm, az nincs. Legyinthetnek Önök, hogy ez az én hibám, mert a tartalomra gyűlnek az olvasók, mint szarra a legyek, de ne legyintgessenek, mert ez csak azt jelentené, hogy az Önök állítólagos magas olvasottsága csak a ’nem mondom milyen’ tartalomnak köszönhető. (Zárójelben azért mondom, szar, és bocsánat, hogy ideírom, de nem ismerjük egymást, ezért az intellektuális képességeikkel szemben nem fogalmazok meg magas elvárásokat.)
Bebizonyíthatom az Önök segítségével, hogy blogom olvasottsága a tartalom megváltoztatása nélkül az egekbe emelhető, ugyanakkor az Önök lapjának látogatottsága jelentősen lecsökken, még ha változatlanul szerkesztik is. Csak egy csere kell mindehhez: mutasson az Önök lapjának linkje az én blogomra közvetlenül, azaz minden index.hu olvasó először hozzám kerüljön. Tőlem könnyen továbbnavigálhat az olvasó a lapjukra, mert ígérem, hogy kiemelt helyre rakom a linkjüket, rögtön a blogomra mutató relink alá. Megjegyzem, hogy ez részemről már egy óriási engedmény Önök felé, mert jelenleg Önöktől hozzám eltalálni szinte lehetetlen.
Egy röpke hét alatt ki fog derülni, hogy írhatják a legjobb cikkeket, alig lesz olvasójuk. A helyezkedésen múlik minden, nem a tartalmon. Ugye nem kell tovább bizonygatnom, hogy milyen igazságtalan a jelenlegi rendszerük?
Bérelt hely a címlapon, ennyi csupán a kérésem, és meglátják, mindkettőnknek jó lesz: Önöknek nem csökken az olvasottsága, nekem pedig nő. Megértő együttműködésükben bízva várom mielőbbi válaszukat, de kérem, hogy közvetlenül értesítsenek, ne az újságjukon keresztül, mert azt nem olvasom.
 
Üdvözlettel,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Nem tudjuk, mit szól ehhez a szolgáltatód (index vagy ki, ha jól emlékszünk), de ha nem reagálnak, akkor át kellene menned a blog.al-re, a nagymenők közé Albániába.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr821827187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kubista Kerekerdész 2010.03.15. 17:19:13

1999-ben tetszett volna kezdeni - legelébb...

Serenicc 2010.03.15. 17:29:28

Sikerült, kirakták :)

dark future · http://www.andocsek.hu 2010.03.15. 17:30:02

Ne sírjon a szád, kitettek címlapra, ráadásul olyankor, amikor mindenki otthon netel (aki épp nem nagygyűlésen van).

konyvelomo 2010.03.15. 17:34:49

Ez most nagyon jól esett... gratula.

(gondolkodom még h felvegyem-e a blogod rss-be :-)

est komor őre. 2010.03.15. 17:43:45

Gratulálok, benne vagy a Zinternetbe, mostmár biztos boldog leszel!

Velünk is megtörtént párszor, a kigondoltam blog főcímlapos lett, és azóta gyökeresen megváltozott az életünk, fiatal csajokat kúrünk, dzsakuzzizunk és nyomjuk a szivart, szóval bejött az élet!

ussk · http://ussk.blog.hu/ 2010.03.15. 17:45:42

Jó poszt, köszi, mosolyogtam is rajta és időnként egyet is értettem vele. Egyébként az tény, hogy ha nem is feltétlenül kell címlapra tenni mindenkit, kicsit lehetne több lehetősége azoknak a blogoknak, akik nem jutnak ki. Jó, persze van a blog.hu-n Szuperfeed doboz is, de aki nem passzol a kategóriákba, az a hajára kenheti. :)

Qeki · http://vilagutazo.blog.hu 2010.03.15. 18:07:31

Nagyon jó:) Ezt már sokan és sokféleképpen megfogalmazták!

fouché 2010.03.15. 18:26:12

Szó szerint így gondolom

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.15. 18:34:47

Piszkosul igaz.
És az első blog hetek óta, amiben jól megírt írást látok. Tényleg jól megírtat.
Nem közepes fost, ami ok nélkül sztárolnak, mert annyira élvezhetetlen, hogy 3/4-ig olvasom csak el, és utána otthagyom. Nem írom ide ki, melyik blog, volt. Oda nem is írtam semmit, mert minek.
És ez még a jobbik eset.

Mert a rosszabik eset az, hogy az az egy csókos odamegy a te blogodra, elolvassa amit te írtál, két ponton változtat rajta, de nevet és stílust lenyúlja, majd 3 hét múlva az index címlapon van azzal, amit te nyomsz majd egy éve.
És semmit se tehetsz.
Hazugság, hogy indíts blogot, és ha akarod pár hét után híres lehetsz. :DD Röhögnöm kell.
CSókosok grouppie-k tanyája az index és a közepes tehetségű emberek vannak nyomva, akik gyakran másoktól lopnak ötletet.
Ez az én véleményem.
Ez meg egy jó írás.
Nem csak a tartalom miatt. Az íráskészség miatt is.
Aki írta legalább tud írni. Ez is valami.
Éljen, hogy ki lett mondva.
És jogos végre a címlap.
Nem demagógia, ez a való világ.

jozef - Hiteles Mozgalom 2010.03.15. 18:38:56

BOCS, de FONTOS !!
A hegyoldalban találtam ezt a papírlapot, valószínűleg elfújta a mai, viharos, hideg tavaszi szél.

Kedves Barátaim!
Egyértelműen megállapíthatjuk, hogy jelentős áprilisi siker küszöbén állunk, mely után hatalmas, embert próbáló feladat hárul ránk. Ez hosszú időre leköti majd összes energiánkat.
Ezért, engedjétek meg, hogy már most mondjak köszönetet mindazoknak, akik az elmúlt 8 sanyargató év alatt kitartottak mellettünk és szívükön viselték sokat szenvedett nemzetünk sorsát.
Köszönjük az egészségügyben dolgozóknak az áldozatos munkájukat és azt, hogy kiálltak nemzetmentő törekvéseink mellet, sikerült a gátlástalan rablóhordától megmenteni a nemzet egészségének ügyét. Ezért kérjük a tisztelt orvosokat és professzorokat, hogy a magánrendelőjükbe ideiglenesen, tárolásra elszállított állami műszereket és eszközöket vigyék vissza a közkórházakba, a hálapénz után pedig ezentúl és visszamenőleg fizessék be az adókat, járulékokat.
Köszönet illeti azon vállalkozókat is, akik hazafias érzülettől hevülve, az idegenszívűek által felügyelt adóhatóságnak nem vallották be vállalati nyereségüket és megakadályozták így, hogy a magyar nép pénze illetéktelen, tolvaj kezekbe kerüljön. Kedves honfitársaim, a veszély elmúlt, az adóhátralékot és a külföldre kimentett vagyont már elkezdhetitek átutalni az immár nemzeti adó hivatalunknak. Ígérem, hogy ez a hatalmas vagyon jó kezekbe fog kerülni.
Köszönöm annak a sok-sok önzetlen vállalkozóknak is azt a jelentős, éveken át tartó anyagi és pénzügyi támogatást, mely lehetővé tette számunkra, hogy ezt a kimagasló, világra szóló sikert elérjük. Mint tudjátok és nem hazudhatok, ezért nem titkolhatom előttetek, hogy a beígért állami megbízásokat és a vezetői posztokat nem áll módomban immár teljesíteni. Töltsön el benneteket az a boldog tudat, hogy a nemzet érdekében helyesen cselekedtetek.
Végül, de nem utolsó sorban köszönet illeti mindazon személyeket, akik éveken keresztül megtisztelték jelenlétükkel polgári gyűléseinket, a szocialista és liberális rendezvényeket és a kormány által szervezett állami ünnepi gyűléseket. Örömmel közölhetem veletek is, hogy közös ügyünk sikerrel járt, áldozatvállalásuk nem volt hiábavaló, életünk érzéketlen megnyomorítói végre eltakarodnak. Azonban rátok ezen túl is számítunk. Ismét felelősségteljes, éveken át tartó feladatot szánunk nektek. A hamarosan létrehozandó egy millió munkahely betöltésében elsősorban és legelőszőr rátok számítunk. A jövőben is mutassatok példát a magyar nemzet oly sokat szenvedett tagjainak. Biztosítom hozzá, ahogy ígértem, az értelmes, értéket teremtő munkát az ország elmaradott térségeiben.
Ezen felemelő ünnepi gyűlés nem teszi lehetővé, hogy minden igaz, minket segítő magyarnak most köszönetet mondjak. Higgyétek el nekem, hogy rólatok sem fogok, igazságos miniszterelnökként megfeledkezni. Senkit nem felejtek el.
Köszönet még egyszer, üdvözöl titeket, aki mindentől O.V.

ui: az én másfél éve irogatott blogomat se olvassák, de hidegen hagy. Írok helyette honlapot két hónapja:
www.kezdet-2010.eoldal.hu

gájricsi matild · http://szellemitoportyuk.blog.hu/ 2010.03.15. 18:43:05

Ja ezen a nicken is egyetértek, meg a gájricsi tódor nicken is, a metyúvón lajos nicken is meg a tomsawyer nicken is.
Csak azzokkal nem írok be.
Mer minek.
Isten éltessen bárki is vagy, aki ezt írtad. Poénnak is fain, és tartalomra is igaz.
Ráadásul végre valaki tud írni is.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.15. 19:17:13

Nekem sem volt kommentem azt jó sokára rájöttem hogy a kommentező része rosszul volt beállítva és azért.Amúgy meg alapból fosok az olvasókra én egy önző köcsög blogos vagyok aki kizárólag a maga szórakoztatására ír.

-Tom- 2010.03.15. 19:19:35

Az online UFÓ híreken is beszartam.
Van humorod.
Meg a többi amit kizárólagosan olvastok:D
És az albániai túrát is fontolóra vettem.
Aszem felveszlek feedbe.
Végre valakit lehet olvasni, mert van humora, és még írni is tud.
Éjjen!

-Tom- 2010.03.15. 19:29:01

@Gempacsöki Boborján: Milyen kommentező rész Boborján, ne izélj már...:D

Amúgy meg én is egy önző, köcsög blogos vagyok. Hajjajj! Én vagyok a legegoistább ratyi!
De amikor olvasok másokat, rá kell döbbenem, hogy ultrafosok. És/vagy lopott öltetekből nyomják. Estetleg, ami a legfosabb, tőlem loptak.
Olyankor kicsit ideges leszek.
No, ekkor elmegy az írás öröme, ami addig megvolt.
És azt kívánom, hogy fosson sünt.
Vemheset.

Egyébiránt, azt gondolom, hogy a szar is vonzza a népeket, nyilván ez lehet kizárólagosan az elgondolás, ami megéri a Zindexnek a címlapot, (ja, meg az hogy pistikével jóban van), mert bicskanyitogatóan szar, az meg kattintásszámot generál.
Próbálok a Zindex fejével gondolkodni...mostan...

Csak az a gond, hogy nem teljesen állja meg a helyét ez az elgondolás, mert az esetek nagyobb részében, én legalábbis, ha nem érzem szórakoztatónak, viszont untat, és több helyen felfedezem azt, hogy írni nem tud az illető, végig sem olvasom. És hót tuti, hogy többet én oda nem megyek.
Na erről ennyit.

-Tom- 2010.03.15. 19:29:47

@Gempacsöki Boborján: A tiédet is nyaltam Bobóka, azt lehet, vagy már előtte töröljek? :DDD

est komor őre. 2010.03.15. 19:30:01

a gájricsi blog reklámkommentjeit olvashattuk.

biztos kurva jó blog.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.15. 19:31:19

Gratulálok kedves Levéltáros! Azért ne feledkezz el az első és legkitartóbb rajongódról. :)

-Tom- 2010.03.15. 19:31:55

Na Bobóka, most akkor gondolkodjunk. Lehet, nyalhatok, vagy nem nyalhatok?
Hínnye, de jól szórakozom, most!

-Tom- 2010.03.15. 19:34:07

@est komor őre.: Hát azért a rájöttem blognál jobb egy fokkal:D
Az kétségtelen.
Amúgy enm reklámoztam, (ja hogy benne van az url a nevemben?) hát kb 100x sikerült berakni.

És bocsássa meg nekem a világ de nagyon, hogy leírtam amit gondolok.
Tudod, mit?
Kiveszem az url-t.
Akkor ér valamit a véleményem, vagy akkor se?
Ja tudom.
Akkor se.
Nyaljak sünt.
És viszont.:D

-Tom- 2010.03.15. 19:34:55

100x-ra
Ezt akartam írni...bahh...

est komor őre. 2010.03.15. 19:49:13

@tomsawyer:

nehogy kivedd, kurva jó a blogod, főleg mert odaír valaki akit imádok, bár leszar minket mert egy rimec.

bryan 2010.03.15. 19:49:40

A blog rss ment a könyvjelzők közé, az estém egy része meg a levesbe, mert ezt most végigolvasom. :)

est komor őre. 2010.03.15. 19:50:51

mondjuk jó poén, hogy az eddigi kommentek 80%-a gratulációkba burkolt faszom önhírdetés.

KURVA ANYÁTOK, NE JÖJJETEK A KIGONDOLTAM BLOGRA !

est komor őre. 2010.03.15. 19:51:25

@bryan:

neked is béka lehetett az óvodásjeled.

-Tom- 2010.03.15. 19:55:39

@est komor őre.: Tartok tőle már nem ír oda az imádottad.
Már egyedül írom az összes nick én vagyok.
Meg a másik blogot is egyedül írom, amit most ugye mán nem reklámoznák mert már a faszom ki van magammal is.
Erről a blogról nem tudtam eddig. A LEvéltárosról. De van benne ötlet, de most komolyan, persze lefetyelek, meg minden de tényleg.
Az Esti kornél se rossz.
Az első posztba beleolvastam.
Az én mélem is feltörték, van igazsága...amit ír.
Szóval ennyit akartam.
Elvileg kivettem az url-t. Nem bírom az ilyen reklámokat én se, csak ..ehh..* legyint egyet*
mindegy.
Azért én benéznék, most már így csupaszon a kigondoltam blogra.:DD
Nem-e baj lenne az?(szép magyar szórenddel:D)

-Tom- 2010.03.15. 19:56:41

reklámoznék
basszus, nák-nék!
Jájj.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.15. 20:07:34

@tomsawyer: Hö-hö ez kurva jó.Ezzel én is így vagyok.Csak az én humorom a jó és kizárólag magamat szórakoztatom.De nekem legalább nem szokásom témákat lopkodni másoktól,még a szófordulatokat is kerülöm ha lehet.
Köcsög indexre csak a pina baszás,szex,drog,jobbik,fidesz,melegek stb címszavakkal lehet kikerülni,avagy ha magukat reklámozhatják,Lásd ezt a blogot is.D

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.15. 20:08:41

Lehet hogy a következő beírásomnál tényleg kivesézem már a buzik és a genetika összefüggéseit.D

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.15. 20:11:43

Felcsigáztál már bazzeg,mostantól olvasni foglak de nem vagyok egy gyenge kritikus.Látom nem írsz fölöslegesen és megvárod a kellő ihletet és témát,ez dícséretes.Kicsit giccses a hableány ott fent,az előzö nickem Kis Hableány volt mielőtt Gempacsökire váltottam.
Na olvasgatlak egy kicsit.Reszkess!DDD

-Tom- 2010.03.15. 20:13:38

@est komor őre.: Megnéztem, faja.
Néha majd beugrom, és építő jellegűen hozzáböffentgetek, akkor is ha nem lehet. Tiltsatok ki:D
Eddig még sehonnan nem tiltottak ki, és valahol sértő rám nézve.

-Tom- 2010.03.15. 20:19:01

@Gempacsöki Boborján: Bobóka a hableányt kinek írtad?
Nekem?
Jah...az egy Klimt festmény részlete:DD
Az a kulturális misszióm része. Össz-vissz 15-en ha olvassák, mondjuk 10 napja indult. de abból is szerintem 6-an én vagyok. :DD
A Másik blog viszont megvan május óta, és van benne pinától kezdve, baszásig minden, ultra mocsok mód beszél a Dezső.
pföjj. magam is szégyellem magam.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.15. 20:23:09

@tomsawyer: Azért tedd a szívedre a kezedet.Elég gáz ha csak a pina,baszás,buzik,jobbik ésatöbbi tetű szóval lehet kikerülni a címlapra mint blog.Mert hogy ha még volna ilyen is olyan is,de szinte kivétel nélkül a gusztustalan vagy igénytelen szarok vannak kint nagyrészt.Tóta W-nek is a mocskos szája miatt van állandó helye.Hja..te vagy a Dezsőblog,már félszemmel hallottam/olvastam rólad.

G_P 2010.03.15. 20:26:39

Az Index-hegemónia egy illúzió. Az Index a blogcímlapra úgy válogatja az írásokat, hogy az illeszkedjen az általuk kigondolt véleményfolyamba (nagyrészt), ezen gondolom már mindenki átlát. Pedig vannak értékes írások a látóhatáron túl is, és baromira nem a sajátjaimra gondolok.

-Tom- 2010.03.15. 20:28:13

@Gempacsöki Boborján: Nem Boborján, én a gájricsi.blog.hu-vagyok.
És május óta megy.
Dezső írja, aki mocsok módra beszél.
SEnki rá nem bagózott. EGyébként azóta az összes rokont is odavittem (mind én vagyok különböző nickeken) tódor, meg a mettyúvón lajos. stb.
Na majd egyszercsak kinn látom a dezsőt az indexen. És mocsok módra beszél.
Csak nem az én dezsőm.
De pont úgy nyomja.
És dezsőnek hívják.
Akkor kicsit ideges lettem.

A hableányos fejlécű blog most indult de azon is én vagyok a női nick is (matild) meg a tomsawyer nyilván.
Na már szarrá reklámoztam magam.
Pföjj.
Kövezzetek meg.
Néha beugrom hozzád is, ha megengeded.
Legalább lesz mit olvasni.

-Tom- 2010.03.15. 20:30:52

@Gempacsöki Boborján: Amúgy igen.
Szerintem is elég gáz, hogy cak a szexxel való provokációval lehet kikerülni. Vagy hót érdektelen témákkal. Mint valami földművelés, meg a sörről való filózás, ami valahogy nem köt le.
:D

est komor őre. 2010.03.15. 20:33:13

@tomsawyer:

először is gondolom buzi vagy, ezért szmájlizol.

másodszor is tőlem reklámozd a blogodat ott, és ahol neked jó. biztos megvilágosulsz tőle, esetleg három heréd nő.

az meg király.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.15. 20:33:32

@Grace Park: Most menő a mocskos száj.Gondolom ez a manapság zajló szélsőséges folymatokhoz pont illik.
Na mindegy.Különösebben nem érdekel.

-Tom- 2010.03.15. 20:34:07

@Grace Park: Igen ez érthető.
És valóban így van.
De mi van pl azokkal akik, csak szórakoztatni akarnak?
Vagy a kultúrát kicsit terjeszteni?
Ja, hogy az nem eladható.
Értem.
Értem.
bocs.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.15. 20:36:41

@tomsawyer: Nem eladható.Az indexen lévők nem jó közönség.Esetleg ha szexuális szolgálatást árulnál,arra biztosan volna igény.A japáncsajos szexképekre is van igény.Szerintem nagyrészt politikusok olvassák,azoktól meg ne várj csodát.DD

-Tom- 2010.03.15. 20:38:36

@est komor őre.: De jó, hogy mondod, te!
Hát pont ezen gondolkodtam a múltkor, mélázva.
Hogy akkor most meghasonlott legyek-e, vagy mi a faszom legyen?
És ekkor jött a szmájli.
Ez volt a sorrend.

-Tom- 2010.03.15. 20:42:52

@Gempacsöki Boborján: Igen Boborján, ezt felismerem azért lassan... Hogy színházat pl, nem fogok eladni a Zindexnek.

Na de hogy mocskos szájat, meg humort se tudtam? Hát tényleg az év lúzere vagyok.
jajj megint röhögnöm kell...:D

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.15. 20:44:50

@tomsawyer: Dehogy vagy lúzer.Csak az indexes főmuftit kéne lepippantsad és mindjárt egyenesben lenne a blogos karriered!D

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.15. 20:47:07

@tomsawyer: Túlkínálati válság lépett fel az indexen mocskossági blogok tekintetében.Humorizálni meg nincs kedve senkinek,most el vannak foglalva a kokárdájuk símogatásával és a választásokkal.

-Tom- 2010.03.15. 20:50:40

@Gempacsöki Boborján: Éjjen! Jó ötlet!

Petit mélytorkozni aakaaaroom!
Halljátok Zindex?

bryan 2010.03.15. 20:51:35

@est komor őre.:
Nem lehetett mindenkinek kombájn, vagy traktor.

est komor őre. 2010.03.15. 20:51:45

@Gempacsöki Boborján:

nálunk írogatott és most is írogat indexes. szerintem ez borzasztó dolog, még leírni is. sőt! kommentletek újságírók, buzik és maga Zoé.

pfejjj.

-Tom- 2010.03.15. 20:52:42

@Gempacsöki Boborján: Bah, igen.
Ez is jó meglátás.
Túlkínálnak.

-Tom- 2010.03.15. 20:54:54

@est komor őre.: pfejj, ne csesszél már ki velem!
Kijaz a maga Zojé?
Amúgy?

Zeuszhoz köze van?
ÉN úgy érzem igen.
És ambróziát szokot szopálni, vagy csak úgy a seres blogokat nyomatja, natúrban?

est komor őre. 2010.03.15. 21:02:35

@tomsawyer:

zojét ismerni kell és kötelező.
zojé a főgörcs

testmodositas.blog.hu/2010/03/09/nyelvkettevagas_1

kommentek között megtalálod

est komor őre. 2010.03.15. 21:03:51

@bryan:

eltünődtem, kolbász vagy nájlonzacskó van -é már a modern liberális óvodákban

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.15. 21:04:09

Én nem akarom tudni kicsoda a zojé.Azt sem hogy ki az index főmufti.Felőlem Jézusé is lehet.Az én életemet kicsit sem befolyásolja.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.03.15. 21:09:21

Pont most mondott fel a Levéltár olvasói kapcsolatokért felelős munkatársa, ezért nehezen kezelhető a sosem látott komment tömeg, de postafordultával mindenkinek válaszolunk. Vagy nem.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Köszi, soha!

-Tom- 2010.03.15. 21:09:41

@est komor őre.: Hűű.
Riszpekt.
Most azért kicsit odavagyok.
Hogy lehetne Zojét néha elcsábítani, hogy beírja, "hüye fasz"?
Tényleg nyomja keményen.

most elmegyek és gondolkodom, hogy mi legyen. Mert ez tűrhetetlen.

-Tom- 2010.03.15. 21:12:48

@est komor őre.: Hűű
riszpekt.
Zojé odacsap.

Most elmegyek gondolkodni.

-Tom- 2010.03.15. 21:14:20

Picsába.
Kétszer írtam be ugyanazt, mert nem jelent meg.
Na, most Levéltáros, ez a te hibád.

Megyek

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.03.15. 21:22:28

@tomsawyer: Örülj, hogy nem a háromszoros beírást küldtem rád, na az nagyon durva.

halál megdöglessz kinyírunk ® · http://href.hu/x/73ug 2010.03.15. 21:24:48

وسوف تكون طرفا صغيرة لطيفة هنا الليلة

-Tom- 2010.03.15. 21:59:09

@Levéltáros: Jáájj nem merem elképzelni.
Ki ez az arab terorista itt?
Ő is haver?
Vagy egy helyes hekker?
Esetleg a Zindex küldte ránk, és egy kékhalál van az url-jében?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.03.15. 22:15:22

@tomsawyer: Ha jól olvasom a nickjét, magát a halált fenyegeti, és ha tényleg sikerül kinyírnia, akkor mindannyian örökké élünk. Én drukkolok neki.

-Tom- 2010.03.15. 23:51:49

@Levéltáros: Oks. Akkor én is.

De kattintani azért nem merek. Ennyire nem vagyok fajingyerek.
Még esetleg én leszek vétlen áldozata a halállal vívott heroikus küzdemének itt...szégyenszemre.
Mondjuk ez az örök élet is néha terhes tud lenni....de mindegy.
süti beállítások módosítása