Ráadásul cikkeik túlnyomó része pedánsan pontokba szervezett, érthető és átlátható, pontosan úgy, ahogy a férfiak szeretik. „5 kompromisszum, ami nélkül nem lesz párkapcsolatod”; „3 ok, amiért a pasi szeretőt tart”; elég a címre pillantanom, és tudom, mire számíthatok: konkrétumok és vizsgálatokkal alátámasztott tények, gyakorlati tanácsokkal kiegészítve, akár egy jobbfajta barkács kézikönyv.
1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Tanács
Stílus: Szaki
Célcsoport: femina.hu
2. Felhasználási javaslat
Ha mellőzött férfi vagy, akit senki nem akar elcsábítani, akkor az azért lehet, mert nem jól csábítanak a nők, észre sem veszed őket. Jól definiált technikai segítséget kell nekik adnod (a levelünket), amihez a legjobb fórum a femina.hu, ahol egyébként is rengeteg jól definiált segítséget adnak nők a nőknek.
3. A levél
Tisztelt Főszerkesztő Úrhölgy!
 
Gyakran klikkelek nagyszerű internetes lapjukra kiutat keresve párkapcsolatom hullámvölgyeiből, és bátran mondhatom, hogy mindig találok olyan ötletet, ami a megoldáshoz vezető útra visz. Nekem – férfiként – azért hasznos olvasni a nőknek szóló írásokat, mert megértem, hogy mit gondolnak a nők arról, hogy mit gondolnak a férfiak a nőkről. Ráadásul cikkeik túlnyomó része pedánsan pontokba szervezett, érthető és átlátható, pontosan úgy, ahogy a férfiak szeretik. „5 kompromisszum, ami nélkül nem lesz párkapcsolatod”; „3 ok, amiért a pasi szeretőt tart”; elég a címre pillantanom, és tudom, mire számíthatok: konkrétumok és vizsgálatokkal alátámasztott tények, gyakorlati tanácsokkal kiegészítve, akár egy jobbfajta barkács kézikönyv.
Egy cikkükhöz, a „15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasit” címűhöz szeretnék hozzászólni, mert „pasiként” azt szeretném, ha kicsit hatékonyabban próbálnának elcsábítani a hölgyek.
  • Hasonló pontok összevonása, hogy elkerülhető legyen a túlzott egyszerűsítés és könnyebben megtanulhatók legyenek a praktikák: a Mutasd a dekoltázsod!, a Combvillantás és a Mutasd a csuklód pontok helyett ajánlom a Mutasd mindened! összefoglaló pont bevezetését, ahol kitérhetnek a comb, a dekoltázs és a csukló mellett a méltatlanul mellőzött fenék, boka és váll mutogatásának fontosságára is.
  • Teret az egyéni kezdeményezőkészségnek, ne szorítsanak minden flörtölési technikát szigorú keretek közé! A Kihívó tekintet pont alatt a „Nézz öt másodpercig ábrándosan bármelyik férfira, és a szíve garantáltan lángra kap” magyarázatot megváltoztatnám, nézz néhány másodpercig… -re. Egy randevú alatt komoly feszültséget kelthet mindkét félben egy ennyire számszerű tanács, hiszen a férfi – aki olvasta az Önök cikkét –, és a nő – aki alkalmazza az Önöknél tanultakat – kénytelen folyamatosan az órát figyelni: nézzek még, vagy letelt az öt másodperc, ill. ez az öt másodperces pillantás volt, vagy csak rám nézett? Legyen oldottabb egy randevú, ne nehezítsék ennyire precíz tanáccsal!
  • Gátlásos férfiaknál nem segítenek a kifinomult módszerek, néha egyértelműnek kell lenni. Ha a Forgatás c. technika nem vezet eredményre („Kellőképpen bevállalós vagy? Ha már kezd forrósodni köztetek a levegő, vegyél a kezedbe egy kerekded tárgyat, és forgasd a kezedben: erre a célra a legjobban egy pohár felel meg, ami mégis gusztusosabb, mint egy hamutartó. A látvány hatására biztos lehetsz benne, hogy a pasi fejében felötlik a szex gondolata.”), akkor pohár helyett dildóval vagy vibrátorral érdemes forgatni. Na ez biztos garancia arra, hogy a pasi fejében felötlik a szex gondolata.
Szívesen segítek más cikkeiknél is, ha szakértő férfira van szükségük.
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ha ezután is elkerülnek a csábító nők, akkor neked kell csábítanod, ehhez néhány levelünket igénybe veheted. A siker garantált.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr272342652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.10.06. 11:49:42

Érdekes, hogy a Femina még mindig kerek számú pontokba szedi a mondanivalóját. Az utóbbi időben megfigyeltem, hogy a haladóbb lapok, mint pl. a Cosmopolitan, már olyan cikkekkel hódítanak, mint mondjuk az, hogy "37 tipp a forró szexhez". Szerintem ők már rájöttek arra, hogy a nehezen korlátok közé szorítható prímszámok alkalmazása nagyobb sikerrel oldja a gátlásokat. Vagy lehet, hogy te vagy a titkos tanácsadójuk?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.10.06. 19:54:27

@entropic:

Bár a 15-öt nem tartom kereknek, de jó a meglátásod.

Szerintem a tartalom a lényeg, és hogy legyenek pontok, mindegy, hogy mennyi, mert pontba szedve a világ sokkal jobban kezelhető. Filozófiám első pontja ez.

Egyébként 37 tipp bármilyen szexhez sok, mire a végére érnek, elalszanak.
süti beállítások módosítása